Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet: Büyük soygunun önüne geçtik!

Başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri anlatan İzmit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet araç kiralama işlemini sonlandırmaları ile ilgili, “Büyük soygunun önüne geçtik” dedi

Başkan seçilmesi durumunda hayata

İzmit Belediye Başkanı ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, seçimlere bir hafta kala projelerini anlattı. Bugün Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen proje tanıtım toplantısında Hürriyet geçmiş 5 yılda yaptığı projeleri anlatarak sunumuna başladı. Daha sonra vaatlerine geçen Başkan Hürriyet, yeniden başkan seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi vaat ettiği projeleri anlattı.

“İÇİMDEN TONLARCA LAF ETTİM”

Araç kiralamaya son verip araç satın alma işlemlerinden bahseden Hürriyet, “Geçmişin hatalarını düzeltmekten kendi projelerimiz aksadı. 5 yıllık süreçte en çok vicdanımı sızlatan, en çok yuh olsun dediğim, içimden tonlarca laf geçirdiğim önemli projelerden biri. Müthiş bir rant. Biz ilk ayımızdan beri bu rantı bitirmek için mücadele ediyoruz. Ekonomik kriz yokken 55 milyona tüm araçları alabiliriz dedik. Kocaman bir araç filosu kurduk.

“BÜYÜK SOYGUNUN ÖNÜNE GEÇTİK”

Meclisten çoğunluğum olmaması nedeni ile tüm araçlar 350 milyona mal oldu. O para kasada olmasaydı 200 milyon borcumuz olmayacaktı, kasada 150 milyon para olacaktı. Büyükşehirden alacağımız para, satılacak mülklerimiz ile birlikte artıda olacaktık. Bu araçları kiralamaya devam etseydik ayda 45 milyon ödüyorduk. Şimdi krediye ayda 10 milyon ödüyoruz. 2 yıl sonra bitecek. Büyük soygunun önünde geçtik. Millet makam aracı sever ben siyah plaka çöp kamyonu seviyorum. Kreş müdürlüğü kurulmasını engellediler. Kreş müdürlüğü nasıl zarar verebilir bir kente” dedi.

Hürriyet: Kavga ederek hakkımı söke söke aldım

Kanko’dan Katırcıoğlu’na; “Kimsenin tanımayacağı vekil”

Yıldızlı; “31 Mart günü ceplerine tansiyon hapı koysunlar”

Sarı’dan Büyükakın’a; “Velisi olduğu adayı mağlubiyetten kurtaramayacak”

Bilgin’den Büyükakın’a “Sen bu kenti yönetemezsin vizyonsuzsun”

Hürriyet’ten İzmit’e opera binası!