Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı ensesinde: Ergün Yıldırım dolandırıcılık mı yapıyor? Necati Çiçek ve ailesinden şaşırtan suçlamalar

Müge Anlı’nın programında bu hafta da heyecan ve gizem dolu anlar yaşanacak. Ergün Yıldırım ve Asiye Boyacı’nın oğlu arasındaki maaş anlaşmazlığı ve Sevim Yıldırım cinayetinin detaylar geçen hafta izleyicileri şoke etmişti. Bu konular bugün de konuşulacak. İşte ayrıntılar…

Müge Anlı'nın programında bu

Müge Anlı’nın çok beğenilen programında geçen hafta, izleyicileri ekran başına kilitleyen olaylar zinciri yaşandı. Aile içi dramlar, şüpheli mali hareketler ve çözülmeyi bekleyen kayıp vakalarıyla dolu bir bölümle karşı karşıya kaldık.

Programın odak noktası ise, Ergün Yıldırım ve Asiye Boyacı’nın oğlu arasında yaşanan maaş anlaşmazlığı oldu. Asiye Boyacı’nın oğlu, Ergün Yıldırım’ın kendisine baskı yaparak maaşının büyük bir kısmını aldığını öne sürdü.

ŞÜPHELER ERGÜN’ÜN ÜZERİNDE

Ergün Yıldırım’ın Asiye Boyacı’nın oğlunun maaşından yirmi bin lira çaldığı iddiasının ardından kira ve mutfak masrafları için on bin lira bıraktığı ifade edildi. Bu durum, Yıldırım ailesindeki finansal gerilimleri ve şüpheli para akışını gözler önüne serdi. Ergün Yıldırım’ın harcamalarının kaynağı ise, 75 yaşındaki Sevim Yıldırım’ın trajik ölümüyle ilgili soruşturma sırasında gündeme geldi.

Yıldırım, babasından aldığı 130 milyar kredi ve 150 milyar kadar elden borç olduğunu itiraf etti. Ayrıca, Necati Çiçek’ten de para aldığını belirtti, fakat Çiçek ailesi onu dolandırıcılıkla suçluyor.

ZİYA EVİ NİYE SATTI?

Ziya’nın esrarengiz kayboluşu ve evini satma sebepleri de merak konusu olmaya devam ediyor. 4 milyon liralık evini 1 milyon 600 bin liraya satan Ziya’nın, parayı nereye harcadığı ve neden kaybolduğu bilinmiyor. Ailenin şüphelendiği Sezai isimli şahıs hakkında iddialar varken, emlakçının telefonlarına cevap vermemesi durumu daha da karmaşık hale getiriyor.

Müge Anlı, bu konuların derinlemesine incelenmesi için Samsun’a bir ekip gönderme kararı aldı. Ziya’nın kayboluşu ve evini satışı hakkındaki gerçekler, Anlı’nın programında aydınlatılmaya devam edecek.

Öte yandan, Müge Anlı dezavantajlı çocuklar için Sanat Okulu projesiyle ilgili sevindirici haberler paylaştı. Kızılay Başkanı’nın da destek verdiği projeye toplanan 5.284.199 lira bağışla ilk adım atıldı.