Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turgutspor, Baçspor’u takibini sürdürdü “2-0”

İkinci Amatör Lig’de heyecan tüm hızı ile devam ediyor. B Grubu maçında Turgutspor, Kadıköyspor’u Samet ve Mahsun’un golleri ile 2-0 mağlup etti. Böylece puanını 12’ye çıkan Turgutspor, Baçspor’u takibini sürdürdü “2-0”

İkinci Amatör Lig’de heyecan

SAMET İRKİT PENALTIDAN ATTI

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maçın 15. dakikasında Emre Yılmaz ceza sahası içinde yerde kaldı ve Turgutspor penaltı kazandı. Samet İrkit, kaleci Mehmet Necip’in sağından topu ağlara gönderdi. İlk yarıda başka gol olmadı. Zaman zaman gergin geçen maçı 85. dakikasında  Kadıköy’ün ikinci golü geldi.

MAHSUN UZAKTAN AVLADI

Mahsun ceza sahası dışında kendisine gelen topa çok iyi vurdu ve ikinci kez fileleri havalandırdı. Kalan sürede başka gol olmayınca Turgutspor heyecan ve çekişme içinde geçen maçta Kadıköyspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 12’ye çıkardı. Kadıköyspor ise 6 puanda kaldı. Gruptaki diğer maçlarda İlimtepe Gençlerbirliği ile Körfez Birlik 3-3 berabere kaldı, Üçyoldoğu ise MAP Kavaklı engelini 3-2 ile aştı. Grupta 6’da 6 yapan Baçspor lider, Turgutspor ise 12 puanla ikinci sırada yer alıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Süper Amatör Lig B Grubu'nda
Sıradaki Haber Özlemişiz… Dostluğun kazandığı maç!