Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömerağa’ya genç muhtar adayı: Oğuzhan Sarıman

31 Mart yerel seçimlerine artık bir haftadan az bir süre kaldı. Seçimlerde yalnızca belediye başkanlarını ve meclis üyelerini değil, muhtarları da göreve getireceğiz. Birçok mahallede kıran kırana muhtarlık yarışı sürerken, İzmit Ömerağa Mahallesinin genç bir muhtar adayı var. O isim Oğuzhan Sarıman. 1987 İzmit doğumlu Sarıman, seçim için oldukça iddialı.

31 Mart yerel seçimlerine

İKİ ÇOCUK BABASI
Ömerağa Mahallesiyle ilgili hayallerini Nokta Gazetesine anlatan Oğuzhan Sarıman şunları söyledi:
“Ben, Oğuzhan Sarıman, 1987 İzmit doğumluyum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. Son 15 yılı mahallemizde olmak üzere çocukluğumdan bu yana esnaflık yapıyorum. Yol arkadaşlarımla birlikte mahallemizi geliştirmek ve en iyi şekilde temsil etmek için mahallemiz muhtarlığına adayım. Gücümüzü sizlerden alarak tecrübemiz ve samimiyetimiz ile başarılı olacağımıza inanıyorum.

NELER YAPACAK?
Görüşlerinize ve ihtiyaçlarınıza açık, çözüm odaklı, dayanışma ruhu içinde çalışmaya hazırız. Önceliklerimizi sıralamak gerekirse mahallemize muhtarlık binası kazandırmak için bütün girişimlerde bulunacağız. Mahallemiz konum itibarı ile merkezde bulunmakta ve esnaf yoğunluğu daha çok olduğu için onlarında görüşleri bizler için kıymetli olacak. Esnafımızın desteği ile hizmetlerimizi daha kapsamlı bir şekilde yerine getirmek için çalışacağız.

TEMİZLİK
Temizlik konusunda ekiplere yardımcı olabilmek adına mahalle sakinlerimiz ve esnafımız ile sürekli iletişim halinde kalınarak her sokağımızın temizliği hususunda çok dikkat edeceğiz. Çünkü cadde ve sokaklarımızın gün içinde nüfus yoğunluğunun hat safhalara çıkması mahallemizde temizlik konusunda artış göstermektedir.

SOKAKLARIN GÜVENLİĞİ
Tebligatlar konusunda çok hassas olacağız. Mahalle sakinlerimizin her hangi bir kayıp yaşamamaları için mümkün mertebe tebligatlarını elden ulaştırmak için çaba sarf edeceğiz. Sokaklarımızın güvenliği için bazı kısımlarda ışık yetersizlikleri ve kamera talepleri var çözümlenmesi için gerekli kurum ve kuruluşlar ile görüşmeler sağlayacağız.

BİRLİK İÇİNDE
Mahallemizde bulunan kıymetli büyüklerimizin ihtiyaçlarının şahsım tarafından yüzyüze görüşülerek çözüme ulaşılması için tüm gayretimizle çalışacağız. Sosyal sorumluluk ve sosyal faaliyetlerde mahallemiz adına katılım sağlanması ve yapılacak olan girişimlerde katılım sağlamak isteyen sakinlerimiz bilgilendirilecek. Bu vesile ile birbirimizi tanıma fırsatları oluşacak birlik içinde hareket etmiş olacağız.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ TESPİT EDİLECEK
Sokaklarımızı paylaştığımız , birlikte yaşadığımız canlılarımız içinde kurum ve kuruluşlar ile görüşülerek rehabilitasyonlarına yönelik çalışmalarımız olacaktır. Gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ederek gerekli ihtiyaçları için doğru adresler üzerinden giderilmesine yönelik girişimlerde bulunacağız.”