Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli adayları soluğu İmamoğlu’nun yanında aldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KBB Başkanı Atasoy Bilgin’in ardından Körfez Belediye Başkanı Tayfun Balıkçı ve Dilovası Belediye Başkanı Yakup Törk için destek videosu paylaştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Kocaeli Belediye Başkan adayları soluğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanında aldı. 2019 yerel seçimlerinde İstanbul’da zafer kazanan İmamoğlu, kısa süre içinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin en güçlü isimlerinden biri oldu.

İMAMOĞLU’NA GİTTİLER

Geçtiğimiz günlerde CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitingine katılarak birlikte video çekmişti. Bilgin’e destek videosu çeken İmamoğlu bu sefer de CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı ve Dilovası Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’e destek videosu çekti.

“İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLABİLECEĞİMİZ DEĞERLİ BİR BELEDİYE”

Seçim otobüsünde Kocaeli adaylarını kabul eden İmamoğlu, adayları yanına otutturarak Kocaelilierden destek istedi. İmamoğlu Törk için paylaştığı videoda, “Dilovası’na sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Komşuyuz daha ötesi hemşeriyiz. Yakup başkanım bizi ziyarete geldi ve bugün Tuzla’da vatandaşlarımızla birlikte olacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı olarak Kocaeli’yi çok değerli buluyorum. Her sorunun bir paydaşı. Bu anlamda her uzunlukta ben işbirliği içinde olabileceğimiz çok değerli belediye başkanlarımızın seçilmesini arzu ediyorum. Yakup Törk başkanımız bir teknik insan olarak hem Dilovası’nın insanı olarak hem de güzel projelerini dinledik. Ben de inşallah Yakup Başkanımızın 1 Nisan’dan sonra işbirliği içerisinde İstanbul’un deneyimlerinden faydalanmasına dönük yanında olmayı Dilovası hemşehrilerimi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

KÖRFEZ’E DESTEK

Tayfun Balıkçı için de destek videosu çeken İmamoğlu oy istedi. Körfez’in, Kocaeli’nin büyük ve önemli ilçesi olduğunu, kendileri için de değerli olduğunu söyleyerek, Balıkçı’ya başarılar diledi. İmamoğlu, seçimden sonra da Körfez’e destek olacakları mesajını verdi.