Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YALI ÇAPKINI 64 BÖLÜM FRAGMAN: Star TV Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı! Yalı Çapkını Fragman 64. Bölüm

Yalı Çapkını 64 bölüm fragmanı yayınlandı. Fazla zamanı kalmadığını öğrenen İfakat’ın yeni hamlesi Şehmuz oldu. Çocuğunun babası olarak Orhan yerine Şehmuz’u seçince olanlar oldu. Halis ağa ile Hatice’nin kına gecesi herkesi kırdı geçirdi. İşte Yalı Çapkını 64. bölüm fragmanı..

Yalı Çapkını 64 bölüm

Yalı Çapkını 64 bölüm fragman yayına girdi. Kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını yeni bölüm fragman düğün zamanı geldi. Her hafta cuma günleri Star TV ekranında yerini alan Yalı Çapkını dizisinde Pelin ile Kaya aşkı resmen başladı. Suna’dan ayrılmak isteyen Kaya, Pelin’le yeni bir yola gireceğinin sinyalini verdi. Hattuç’un mehir olarak istediği şey herkesi şok etti. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı çocuk sahibi olmak için çok zamanı kalmadığını öğrenen İfakat rotayı Pelin’in dayısı Şehmuz’a çevirdi. Yalı Çapkını fragman hiç hesapta olmayan yol geldi. İşte Yalı Çapkını 64. bölüm fragmanı..

YALI ÇAPKINI 64 BÖLÜM FRAGMAN

Yalı Çapkını 64 bölüm fragmanı yayınlandı. Ferit ve Seyran arasındaki buzlar eridi ancak Seyran çözmeleri gereken problemler olduğunu söyledi. Halis Ağa’nın Hattuç ile evlenmeye hazırlanması evdeki dengeleri değiştirdi. Ona en büyük destek torunu Ferit’ten geldi. Bu evlilik gerçekleşirse evdeki gücünü tamamen yitireceğini düşünen İfakat kan donduran planlarını değerlendirmeye aldı. Yalı Çapkını 64 bölüm fragman geçmişte yaşayamadıkları güzel günleri telafi etmek isteyen Halis Ağa ve Hattuç’un hamam sefası herkesin en mutlu olduğu zamanlardan oldu. Evlilik sürecinde her şeyin usulüne göre hiçbir eksik olmadan ilerlemesini istedi. Kazım halasının verdiği bu kararla neye uğradığını şaşırdı. Seyran’ın kıymetini daha iyi anlayan Ferit onu her konuda destekleyip etrafında pervane oldu. Pelin ile Kaya arasında beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başladı. Nişan günü Hattuç’u Kazım’dan istemek Ferit’e düştü. Hattuç’un mehir olarak istediği şey herkesi şok etti. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı çocuk sahibi olmak için çok zamanı kalmadığını öğrenen İfakat rotayı Pelin’in dayısı Şehmuz’a çevirdi. Yalı Çapkını 64. bölüm 29 Mart Cuma akşamı saat 20.00’da Star TV’de..