Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ragbide Körfez Gençlerbirliği damgası!

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü 7’li Ragbi Takımı Türkiye Şampiyonası’nda final etabına katılmaya hak kazandı.

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü

23-24 Mart tarihlerinde Antalya’nın Kemer İlçesinde yapılan 7’li Ragbi Büyükler Türkiye Şampiyonası 1. Etabında ilimizin temsilcisi Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Ragbi takımı grubundaki bütün maçlarını kazanarak Türkiye Şampiyonası final etabına kalmayı başardı. Diğer taraftan ekibimizde ikinci büyük sevinç nedeni ise Körfez Ragbi takımı oyuncumuz Ahmet Can Koyun 17 kişilik Olimpiyat Milli Takımı’na alındı. Ahmet Can bugün (Çarşamba) Erkek A Milli Takım kampına katıldı.

TÜRKİYE ÇAPINDA ADINDAN BAŞARIYLA SÖZ ETTİRİYOR

Körfez Gençlerbirliği’nden yapılan açıklamada şu düşüncelere yer verildi: 7’li Ragbi takımımız Antalya’da büyük bir başarı elde etti. Grubundan yenilgisiz Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandık. Diğer taraftan kulübümüz ragbi oyuncusu Ahmet Can Koyun’un Olimpiyat Milli Takımına çağrılması bizleri daha da mutlu etti. Ragbi’de ülke çapında büyük başarılı sonuçlar almaya devam ediyoruz. Başarılarımız milli takımlarımıza oyuncu göndermekle taçlanıyor.

ŞENER SÖĞÜT BAŞKANIMIZ HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYOR

Kadın ve erkek takımlarımızı gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyoruz. Bütün bu başarıların ardında Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’ün bizlere ve sporcularımıza olan desteği ve güveni var.Sayın başkanımız bize sportif anlamda her türlü desteği veriyor takımlarımız da bunları karşılıksız bırakmıyorlar. Körfez İlçemiz ragbi sporunda ülke çapında başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor ve bu başarılarımız artarak devam edecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1. Amatör Lig C Grubu
Sıradaki Haber Gölcük Çiftlikspor, Alper Emiral’ın golü ile kazandı