Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağabeyini bıçaklayarak öldürmüştü: Adliye sevk edildi

İzmit Erenler Mahallesinde tartıştığı kardeşi tarafından boğazından bıçaklanan kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Katil zanlısı kardeş ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmit Erenler Mahallesinde tartıştığı

Alınan bilgiye göre İzmit Erenler Mahallesi Tunalı Sokak adresindeki bir apartmanda oturan Murat Pala (45) ile kardeşi Mert Pala (32) arasında, birlşkte alkol aldıkları esnada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Mert Pala, ağabeyi Murat Pala’yı boğazından bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan ağabey Pala, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TOPRAĞA VERİLECEK

Ağabeyini bıçaklayarak ölümüne neden olan kardeşi Mert Pala polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde ağabeyi ile birlikte alkol aldıkları esnada aralarında tartışma başladığı ve daha sonra çıkan kavgada ağabeyini boğazından bıçakladığını söylediği öğrenilen Mert Pala, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yaşamını yitiren ağabey Murat Pala’nın cenazesi ise tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.

İzmit’te kanlı gece: Abisinin boğazını kesti