Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni kurulmadılar, GERİ DÖNDÜLER!

Onur Ak’ın başkanlığında yeniden temelleri atılan, İzmit’in en nostaljik kulübü Baçspor’da ilçenin ve şehrin gururu olmaya hazırlanıyor. 

Onur Ak’ın başkanlığında yeniden

YEŞİL SAHAYA ADIM ATIYORLAR

Eski İzmitliler çok iyi bilir Baçspor’u… Kocaelispor’un kurulmasına vesilen olan kulüplerden birisidir. Kulüp uzun yıllar sonra küllerinden doğuyor ve Onur Ak başkanlığında yeniden yeşil sahaya çıkıyor. Kulüpte Onur Ak’ın omuz omuza çalışacağı yönetim ekibinde Erdal Demirkıran, Cüneyt İbrahim Kılıç, Ünal Ak, Vedat Özdenizer, Serkan Ak ve Nabi Keskin yer alıyor. 

İLK TOPLANTIDA TEKNİK EKİP İMZALADI

Çiçeği burnunda yönetim ilk resmi toplantısını Livadi Cafe’de yaparken, yeni yönetim ile teknik ekibi buluştu. Böylece takımda Genel Kaptanlığa Ercan Gündüz getirilirken, teknik ekip ise Mehmet Akif Karaman ile Nazif Uçar’tan oluştu. Öncelikle güçlü bir alt yapı oluşturulacak ve futbol okulu aktif edilecek. Kısa vadede ise üst gruplarda iddialı takımlarla yola çıkılacak.

TAŞ GİBİ ALT YAPISI OLACAK

Baçspor’un futbol okulu antrenmanları 42 Evler Mahallesi’nde bulunan Arena Spor Tesisleri’nde yapılırken aile her geçen gün büyüyor. Genel Kaptan Ercan Gündüz, antrenörler Mehmet Akif Karaman ve Nazif Uçar “Harika bir ekiple, yoğun bir heyecanla görev aldığımız Baçspor için çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. “Yeni gelmedik geri geldik” sloganı ile ilimizin efsanelerinden Baçspor Kulübü’nün ismini ilelebet yaşatmaya söz veriyoruz. Bizleri bu göreve layık gören başkanımız Murat Ak’a ve değerli yönetimine teşekkür ederiz” dediler. 

ADINA YAKIŞACAĞIZ

Başkan Murat Ak ise açıklamasında “Kocaelispor bu şehrin temel direği. Kocaelisporsuz bir Kocaeli düşünülemez. Bu camianın kurulmasında rol almış bir kulüpte başkanlık yapmanın haklı bir gururunu yaşıyorum. Bu yola girerken ne kadar ciddi olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Baçspor’un adına yakışmak, kökü çok derin olan bu camianın adını en iyi şekilde yeni nesle aktarmak için yönetici arkadaşlarım ve büyüklerimle, var gücümüzle çalışacağız. Bizlere destek veren herkese şükranlarımı sunarım” dedi.

WhatsApp Image 2023-08-10 at 15.15.17 (1)

WhatsApp Image 2023-08-10 at 15.15.16 (1)

WhatsApp Image 2023-08-10 at 15.15.15