Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamil Şirin: Büyükakın’ı hararetle tebrik ediyorum

İYİ Parti İzmit Adayı Mehmet Kamil Şirin ‘Seçime Doğru’ programının konuğu oldu. Programda konuşan Şirin, “Büyükakın benim demeçlerimden etkilenmiş. Kendisini hararetle tebrik ediyorum” dedi.

İYİ Parti İzmit Adayı

31 mart yerel seçimlerine 3 gün kala Nokta TV birbirinden değerli misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mehmet Kamil Şirin Kocaeli’nin en çok seyredilen programlarından ‘Seçime Doğru’ programının konuğu oldu.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Şirin, İZAYDAŞ’ın Alikahya’dan taşınması gerektiğine dair açıklamalarından Tahir Büyükakın’ın etkilendiğini belirterek, “Benim İZAYDAŞ ile ilgili demeçlerinden etkilenmişler. Tahir Büyükakın’ın demeçlerini okudum çok teşekkür ederim kendine. Onlar da taşıyacaklarını söylemişler.

“İSTESELER 500 KM UZAĞA TAŞIYABİLİRLER”

Tahir Bey birkaç alternatif yer belirlemişler. Kendisini hararetle tebrik ediyorum. Ben kendisine küçük bir telkinde bulunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanı her konuda yetkili. Her dediği kanun gibi. İsteseler o tesisi İzmit’ten 500 km ileri bile taşıtıp kurdurtabilirler. Merkezi hükümet karar alır, depolama da yakma tesisi de taşınır.

“ALİKAHYALILARDAN ÖNEMLİ DEĞİL”

Alikahyalılar zehirlenmeye devam ediyor. Kanser oranında Alikahya ve Bayraktar Dilovası’ndan sonra geliyor. Sizin şirketiniz bizim Alikahyalılarımızdan daha önemli değil” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu
Sıradaki Haber BDDK duyurdu! Borçlular 60 aya kadar…