Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cinayet şüphelisi köşeye sıkıştırıldı! Müge Anlı keskin sorularıyla gerçeği arıyor! Heyecan dorukta

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine heyecan dolu bir bölümle izleyicileri ile buluştu. Programda birçok farklı konu ele alındı, kayıplar arandı, faili meçhul cinayetler aydınlatılmaya çalışıldı. İşte son bölümde yaşananlar…

Müge Anlı ile Tatlı

ATV’nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, her sabah olduğu gibi bugün de izleyicileriyle buluşuyor.

Müge Anlı’nın sunumuyla, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra toplumsal meselelere de ışık tutan program, yine gündem yaratan konularıyla ekranlara geliyor. Programda dün konuşulan ve bugün de konuşulmaya devam edecek gündeme maddelerini sizin için derledik. Ayrıntılar haberimizde.

AİLE İÇİ İHTİLAFLAR VE ŞANTAJ İDDİALARI

Programın son bölümünde, hazine arazisi alım satımıyla ilgili bir aile içi ihtilaf konu edildi. Adnan Bey, Ergün’ün kız kardeşlerine ödeme yapmak istemediğini iddia ederek, arazi için ödediği 120 bin liranın haksız yere elinde kaldığını öne sürdü.

Ayrıca, Asiye Hanım’ın oğlu Yusuf’un, çarşıda insanların kendilerine tuhaf bakışlar attığını ve bu durumun şantajla bağlantılı olabileceğini dile getirdiği bir olay da masaya yatırıldı.

KAYIP VAKALARI VE CANLI YAYIN KONFRONTASYONLARI

75 yaşındaki bir kadının katilinin kim olduğu sorusu da canlı yayında tartışıldı. Adnan Bey, Ergün’ün kendisine iftira attığını ve böyle bir ilişkinin asla söz konusu olmadığını savundu. Müge Anlı’nın sorduğu sorularla gerçeklerin ortaya çıkması beklenirken, stüdyoda tansiyon yükseldi.

Bir diğer dikkat çeken konu ise, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Beyza Ortaboy’un kaybolmasıydı. Beyza’nın pazartesi sabahı evinden ayrıldıktan birkaç saat sonra annesine “Ben sevdiğim ile kaçtım” mesajı gönderdiği ve ardından kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Endişeli anne ve baba, kızlarının bulunması için Müge Anlı’dan yardım talep etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her bölümde yeni bir gerilim, yeni bir mücadele ve çözülmeyi bekleyen dosyalar ile dolu. Programın son bölümünde yaşananlar ve daha fazlası için, izleyicilerin merakla beklediği canlı yayın linkine ulaşmak isteyenler, ATV’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor