Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Romanlar’dan Hürriyet’e destek: Kimse bizi siyasi malzeme yapamaz

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Roman Dernekleri İzmit Belediye Başkanı ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i destekleyeceklerini açıkladı. Roman Hizmet Masası Yöneticisi Orçun Aygül yaptığı açıklamada; “Kimse bizi siyasi malzeme yapamaz” dedi.

31 Mart'ta yapılacak olan

Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde İzmit Belediye Başkanı ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet Serdar Mahallesi’nde Roman temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Roman Dernekleri yerel seçimlerde Hürriyet’i destekleyeceklerini açıkladı.

“PAZARLIK MALZEMESİ YAPILIYORUZ”

Roman Hizmet Masası Yöneticisi Orçun Aygül yaptığı açıklamada; “Bizleri yıllardır siyasi malzeme yapıp, üzerimizden ticaret yapıp Roman vatandaşların adına konuşan Roman Derneklerine sesleniyorum. Yıllardır AKP ile kol kola girip 3-5 kişinin tek elinde dönen derneklerin bizler üzerinden yaptığı pazarlık, ticaret tüm roman camiasına mal ediliyor. Kişisel rant için pazarlık malzemesi yapılıyoruz” dedi.

“ELLERİNİZİ ÜZERİMİZDEN ÇEKİN”

Aygül açıklamasının devamında; ” Artık yeter! Bizler hiçbir derneğe, kişilere, şahıslara bağlı değiliz. Öz ve özgür irademizle bağımsız bir şekilde haklarımızı, kendimizi savunmak istiyoruz. Ellerinizi üzerimizden çekin ve bizleri siyasi malzeme yapmaya son verin. Bizler bizimle ağlayan, bizler ile gülen, bizlere değer verip yapılmayanı yapıp hizmet masası kuran, yönetici atayıp çözümler sunan, geleceğimizi inşa etmek için mücadele edenin yanındayız” sözlerine yer verdi.

“AÇIK DESTEK VERİYORUZ”

Fatma Kaplan Hürriyet’e açık destek vereceklerini ifade eden Aygül, “İşte geleceğin mimarı Fatma Kaplan Hürriyet. Bizler tüm roman mahallelerinin temsilcileri ve kanaat önderleri olarak güçlü bir sesle haykırıyoruz. Fatma Kaplan Hürriyet’e açık destek verip onu tekrar başkan yapmak için var gücümüz ile çalışacağımıza söz ver veriyoruz” diye konuştu.