Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskeleli Starbucks istemiyor!

Kötülük ve terör devleti İsrail’e verdiği destekle bilinen Starbucks, Başiskele’de yeni şube açmaya hazırlanıyor. Ancak…

Kötülük ve terör devleti

Dünya 7 Ekim 2023’ten bu yana kötülük ve terör devleti İsrail’in Gazzelilere yaptığı katliam ve soykırımı izliyor. Dünya halkları İsrail’e karşı birleşip eylemler düzenlerken, dünya devletleri ne yazık ki İsrail’e karşı susmuş durumda.

BEBEK KATİLİ DEVLET

Hiçbir uluslararası hukuku, insan haklarını takmayan terör devleti İsrail, son olarak Birleşmiş Milletler’in aldığı acil ateşkes kararına da uymayarak, bebek öldürmeye devam ediyor.

İSRAİL’E DESTEK VERENLER PROTESTO EDİLİYOR

Dünyada İsrail’in yaptığı bu katliama karşı bir boykot refleksi de gelişti. İsrail asıllı ve İsrail’e verdiği destekle bilinen birçok global şirket, dünya genelinde protesto ediliyor. Onlardan biri de ünlü kahve zinciri Starbucks.

SİYONİST SERMAYENİN MARKASI: STARBUCKS

İsrail destekçisi Starbucks, Başiskele Fatih Mahallesi Tınaztepe Caddesi üzerinde şube açmaya hazırlanıyor. Ancak zulme karşı duyarlı Başiskeleliler, Siyonist sermayenin ürünü Starbucks’ı ilçelerinde istemiyor.

ÇAĞRI YAPTI

Tarih öğretmeni Murat Mısır bu konuda bir farkındalık yaratarak, açılması planlanan Starbucks’ı yetkili mercilere şikayet etti. Murat Mısır Başiskele Kaymakamlığı ve Başiskele Belediyesini etiketlediği paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

BÖYLE BİR İŞLETME GÖRMEK İSTEMİYORUZ

“Maalesef, Tınaztepe Caddesi Fatih Mahallesi Başiskele’de Starbucks açılıyormuş. Mahallemizde, Başiskelemizde böyle bir işletme görmek istemiyoruz. İlgili birimlerin sağduyu ve hassasiyet ile gereğini yapmasını isteriz.”