Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan: “Sandıklara sahip çıkın, kirli pazarlıklar var”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı’nda, muhalif partiye karşı “kirli pazarlıklar var” diyerek sandıklara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı’nda konuştu.  Erdoğan’ın açıklamasında şu ifadeler dikkat çekti: “Pazar günü sandıklara sahip çıkmalıyız. Şu anda öyle kirli pazarlıklar var ki… Kimi partiler vatandaşların oylarını işportaya çıkardı.

“İSTANBUL’DA OYUN OYNANIYOR”

Kazanmak değil kaybettirmek için ortada dolaşanların motivasyon kaynaklarının hiç de masum olmadığı açıktır. Bavul bavul dolarlar bu görüntülerin siyaseti kirlettiği ortamda kimse böyle bir tabloyu siyasi görüş farklılığıyla izah edemez. Siz sırtınızı dönseniz de hakikatler değişmiyor. Bu seçimde bilhassa İstanbul’da şehrin geleceğiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir oyun oynanıyor.

“ARKASI KARANLIK”

İstanbul’un depreminden trafiğe hiçbir sorunu gündeminde olmayanların arkası bir hayli karanlıktır.

“VAZİFEMİZİ İHMAL ETMEYECEĞİZ”

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nı temsilen sandıklara sahip çıkacağınızı biliyorum. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Genel Merkezimiz ile her şeyi adım adım izleyeceğiz. Her şeyin hukuka ve adalete uygun ilerlemesi için bir an bile vazifemizi ihmal etmeyeceğiz.”