Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nigel Hayes-Davis rekor kırdı, Fener, Alba’yı farklı geçti! “103-68”

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague 32. hafta maçında Alba Berlin’i 103-68 yendi ve 20. galibiyetine imza attı. Nigel Hayes-Davis attığı 50 sayıyla, Larkin’in 49 sayılık rekorunu kırdı ve EuroLeague tarihine geçti.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı,

HIZLI BAŞLADILAR

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe Nick Calathes, Tyler Dorsey, Dyshawn Pierre, Nigel Hayes-Davis ve Sertaç Şanlı beşiyle çıktı. Mücadeleye Nigel Hayes-Davis’in 8 sayılık serisi ile başlayan sarı lacivertliler, ilk iki dakikalık bölümde çift haneli farka ulaştı. Kalan dakikalarda etkili oyununu sürdüren takımımız ilk çeyreği 34 – 18 önde tamamladı.

ÇEYREK SKORU 31-13

İkinci periyotta Alba Berlin farkı tek haneli sayılara düşürse de Fenerbahçe, Nigel Hayes-Davis’in son saniye üçlüğü ile tekrar çift haneli farka ulaştı ve soyunma odasına 52 – 40 üstün girdi. Fenerbahçe Beko periyotta oyunun kontrolünü tekrar ele aldı. Periyot boyunca rakip potaya 31 sayı atan buna karşın potasında 13 sayı gören takımımız bu çeyreği 83 – 53 önde noktaladı.

SIRADAKİ RAKİP EFES

Son periyotta da farkı açan sarı lacivertliler, parkeden 103-68 galip ayrılırken mücadelede bir de rekor kırıldı. Nigel Hayes-Davıs karşılaşmayı 50 sayıyla tamamlayarak EuroLeague tarihinde bir maçta en çok sayı kaydeden isim oldu. 32. maçında 20. galibiyetini elde eden Fenerbahçe Beko’da Nigel Hayes-Davis’in 50 sayısının yanı sıra Motley 18 sayıyla mücadeleyi tamamladı. Fenerbahçe, EuroLeague’in 33. haftasında 5 Mart Cuma günü Anadolu Efes’i konuk edecek. Bu maç iki takım için de çok büyük önem taşıyor.