Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bitmez’in ismini yaşatacaklar!

İzmit Belediyesi  TBMM’de geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in adına park inşa edecek. 

İzmit Belediyesi  TBMM'de geçirdiği
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşadığı kalp krizi sonrasında yaşama gözlerini yuman Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in ismine park inşa edecek.  Alikahya’nın Faith Mahallesi Taşköprü Caddesi’nde yapılacak olan parkın çalışmalarında sona gelinirken, kısa süre içerisinde ise hizmete girmesi bekleniyor.
HASAN BİTMEZ KİMDİR?

Hasan Bitmez (15 Aralık 1969, Alucra – 14 Aralık 2023, Çankaya), Türk siyasetçi olarak tanındı. Saadet Partisi’nin 28. Dönem Kocaeli milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yaptı. Uzun yıllar boyunca halkın temsilcisi olarak siyaset sahnesinde yer aldı ve çeşitli projelere imza attı. 12 Aralık 2023 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde önemli bir konuşma yaparken ansızın kalp krizi geçiren Bitmez, acilen hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen sağlık durumu stabil hale getirilemedi. 14 Aralık günü, Ankara’da 53 yaşında vefat etti.