Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÖNÜL DAĞI 133 BÖLÜM İZLE TRT1 LİNKİ: Gönül Dağı 133. Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Bozkırda bir Anadolu masalı konusuyla çok sevilen Gönül Dağı 133. bölüm izle başladı. 30 Mart Cumartesi gününü iple çeken Gönül Dağı izleyicileri yeni bölüme odaklandı. Amcaoğulları deprem araştırması için arazi sahibinden olumlu yanıt alamayınca hayaller yarım kaldı. İşte TRT 1 canlı izle Gönül Dağı 133 bölüm ekranı..

Bozkırda bir Anadolu masalı

Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Gönül Dağı dizisi izleyici gündemine girdi. 30 Mart Cumartesi günü ekrana gelen Gönül Dağı 133 bölüm izle Youtube araştırmaları yapıldı. Bozkırda bir Anadolu masalının ekrana geldiği Gönül Dağı 133. bölüm izle Mihriban ve oğlunun ölümle burun buruna gelişi Gedelli kasabasındaki herkesi hüzne boğdu. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi ünlü isimlerin paylaştığı Gönül Dağı son bölüm full izle araziyi alamayan amcaoğulları ne yapacak merak edildi. İşte TRT 1 canlı izle Gönül Dağı 133 bölüm izle linki..

GÖNÜL DAĞI 133 BÖLÜM CANLI İZLE TRT 1 

GÖNÜL DAĞI 133 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

30 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen Gönül Dağı 133 bölüm izle full tek parça amcaoğulları depremle ilgili çalışma yapacakları uygun araziyi belirledi. Arazi sahibi çalışma için izin vermeyince hayaller suya düştü. Amcaoğulları adamı ikna edebilmek için ne yapacak karar kara düşünmeye başladı. Gönül Dağı son bölüm full izle Mihriban hastanede tedaviye başladı. Adile, bebeklere bakmak için yardıma geldi. Rıfat’ın borçları olduğunu öğrenen Adile plan yapmak için hanımları topladı. Rıfat’ın borçları nasıl ödenecek merak eden izleyiciler Gönül Dağı yeni bölüm gelişmelerine odaklandı. Gönül Dağı Mevsim’in eski nişanlısı kasabaya gelince olaylar karıştı. Seyfettin bu duruma karşı ne yapacak merak konusu oldu. Gönül Dağı 133. bölüm 30 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da TRT 1’de..

GÖNÜL DAĞI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN