Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilgin’den vatandaşa sandık çağrısı!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin seçim öncesinde Kocaeli halkına seslendi. Bilgin, “” dedi. 

31 Mart'ta yapılacak olan

Türkiye yarın sandık başına gidiyor. Yerel seçimler öncesinde ise Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Atasoy Bilgin seçimden önce vatandaşlara çağrıda bulundu. Bilgin, “Kocaeli için mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu kullanın” dedi.

“SANDIKLARIN BAŞINDA OLACAĞIZ”

Atasoy Bilgin sosyal medyadan yayınladığı açıklamada; “Tüm Kocaelili yurttaşlarıma seslenmek istiyorum. 31 Mart günü sandık sorumlularımızla, okul sorumlularımızla, CHP’ye oy veren seçmenlerimizle, gönüllülerimizle birlikte sandıkların başında olacağız. Kocaeli’de çocuklarımızın yüzünün her zaman gülmesi ve onların aydınlık geleceği için 31 Mart’ta sandıkların başında olacak ve kazanacağız. Sandıklar sayılana, sandıklardan ıslak imzalı tutanaklar alınana kadar görevimizin başında olacağız. Hep birlikte oyumuza sahip çıkacağız!1 Nisan sabahı Kocaeli’nde bambaşka, güzel bir güne uyanacağız” ifadelerine yer verdi.

“HALKIMIZDAN BU FIRSATI İSTİYORUZ”

Propaganda yasaklarının başlayacağı süreye kadar seçmenle buluşmaya devam edeceğini belirten Bilgin; “Kocaeli’yi yaşanılabilir mutlu bir kent yapmak için halkımızdan bu fırsatı istiyoruz. Artık son saatler, bir 5 yıl daha aynı karanlığı ve yağmacı belediyeciliği görmek istemiyorsanız, sandıkta kararınızı doğru verin. Çocuklarımızın geleceği ve aydınlık, yeniden kalkınan bir Kocaeli için mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu kullanın” açıklamasında bulundu.