Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze Adayı Erkan Baş kendine oy veremedi

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı ve Kocaeli Gebze Belediye Başkan adayı Erkan Baş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Kadıköy’de kullandı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP)

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Kocaeli Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, sandık başına giderek oyunu kullandı.  Baş oy verme işlemine eşi Gülçin Baş ve oğlu ile birlikte gitti. İsim listesini kontrol ettikten sonra 1105 numaralı sandıkta oy kullanan Erkan Baş, oy verme işleminin ardından herhangi bir açıklama yapmadan okuldan ayrıldı.

“ALGIYI DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Erkan Baş, oy pusulalarının yer aldığı zarfı sandığa atarken basın mensuplarına poz verdi. Erkan Baş, geçtiğimiz gün bir video yayımlayarak seçmene çağrıda bulunmuş, paylaştığı videoda, “Yalancılardan daha güçlü, zalimlerden daha cesur, korkaklardan daha kararlıyız” demişti.  Baş, Gebze Belediye Başkan Adayı olduğunu yaklaşık bir ay önce duyurmuştu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “İşçi havzalarının sağ partilerin oy deposu olarak görülüp terk edilmesine asla razı olmayacak ve bu algıyı değiştireceğiz” demişti.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…