Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tipioğlu: Huzur içinde seçim yapıyoruz

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu okul gezisinde yaptığı açıklamada, “Milletimizin iradesinin sandığa tarafsız bir şekilde yansıyacağını düşünüyoruz. Bu yerel seçimin milletimize bu topraklar üzerinde yaşayan herkese hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Türkiye genelinde 61 milyondan fazla vatandaşın oy kullanacağı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanma işlemleri bugün saat 08.00 itibariyle başladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu oyunu kullandıktan sonra okulları gezmeye başladı. İzmit Endüstri Meslek Lisesini ziyaret eden Tipioğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“BARIŞ İÇİNDE YAPIYORUZ”

Tipioğlu konuşmasında, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türk demokrasisi seçimleri tarafsız, adil ve çok sistematik yapan, organize yapan devletlerden bir tanesidir. Bugünde huzur içerisinde barış içerisinde bir seçim yapıyoruz. Milletimizin iradesinin sandığa tarafsız bir şekilde yansıyacağını düşünüyoruz. Bu yerel seçimin milletimize bu topraklar üzerinde yaşayan herkese hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.