Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Hafta Yargı Var Mı? 31 Mart Bu Akşam Yargı Dizisi Var Mı? Yargı Yeni Bölüm Ne Zaman?

Pazar günlerinin sevilen yapımı Yargı yeni bölüm bekleyen izleyiciler araştırmalara başladı. 31 Mart Pazar günü ekrana gelmesi beklenen Yargı 89. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı araştırıldı. Peki, Yargı bu hafta yok mu? İşte yanıtı..

Pazar günlerinin sevilen yapımı

Kanal D pazar dizileri arasında yer alan Yargı 88. bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Milyonlarca izleyicinin yüreklerini sızlatan Tuğçe sahneleri ardından yeni bölüm beklenmeye başladı. 31 Mart Pazar gününün gelişiyle Yargı bu hafta yok mu sorgusu başladı. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi yeni bölüm tarihi merak konusu oldu. Tüm Türkiye Eren’in, “Parçalamışlar kızımı” diyerek gözyaşlarına boğulmasına odaklandı. Peki, bu hafta Yargı var mı? 31 Mart bu akşam Yargı dizisi var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler..

YARGI BU HAFTA YOK MU? NEDEN YOK?

Yargı bu hafta neden yok merak eden vatandaşlar için hemen söyleyelim ki Yargı dizisi yerel seçimler nedeniyle ertelendi. 31 Mart Pazar akşamı ekrana gelmesi beklenen Yargı dizisi 31 Mart Yerel Seçimleri yayınları yapıldığı için bu hafta ekrana gelmeyecek. Yargı yeni bölüm 7 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak.

YARGI SON BÖLÜM FULL İZLE

Yargı son bölüm full izle Eren’in emniyetten bağı kesildi. Olanca hıncıyla kızının soruşturmasını kendisi paralel bir şekilde yürütmeye başladı. Kapatılmış tüm kapıların aksine ona yardım için bekleyen ardına kadar açık bir kapı buldu. İsimsiz saldırganların Eren için bir cisme bürünmesi an meselesi oldu. Ceylin, Yekta ile birlikte Tuğçe’nin soruşturmasında yerini aldı. Emniyetten bağımsız kendilerine has bulacakları kaynaklar olayın seyrini değiştirdi. Tüm bunların yanı sıra Yekta İclal’in nefretinin kaynağını sonunda öğrendi.