Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün Survivor Var Mı? 31 Mart Survivor Bu Akşam Var Mı? Survivor All Star 2024 Yeni Bölüm Ne Zaman? 31 Mart TV8 Yayın Akışı

Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği Survivor All Star 2024 yarışında gözler yeni bölüme çevrildi. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor macerasında 31 Mart yeni bölüm olup olmadığı sorgulandı. Peki, Survivor bu akşam var mı? İşte yanıtı..

Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği

31 Mart bugün Survivor var mı merak eden izleyiciler yeni bölüm gelişmelerine odaklandı. TV8 ekranlarında haftanın 6 günü izleyicilerle buluşan Survivor All Star 2024 yarışmasında yeni bölüm merak edildi. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunumuyla yayın hayatına devam eden Survivor maratonunda son bölüm Gizem Memiç diskalifiye oldu. Sakatlığı nedeniyle doktorlardan bilgi alan Acun Ilıcalı flaş gelişmeyi duyurdu. Survivor yeni bölüm bekleyen izleyiciler 31 Mart TV8 yayın akışı inceledi. Peki, Survivor bu akşam var mı? Survivor yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

31 MART SURVİVOR BU AKŞAM VAR MI? SURVİVOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

31 Mart Survivor bu akşam var mı merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki sevilen yarışma bu akşam ekrana gelmeyecek. 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Seçimleri yapıldığı için tüm kanallarda seçime yönelik programlar yapılıyor. 31 Mart Pazar akşamı TV8 ekranında sevilen yarışma Çarkıfelek yayınlanacak. Survivor All Star yeni bölüm 1 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

31 MART TV8 YAYIN AKIŞI

08:00 Türkiye’nin Doktorları

09:00 Kırmızı Oda

10:00 Gazete Magazin

14:15 Cevap Ver Türkiye

16:30 Program

20:00 Çarkıfelek

22:45 Cevap Ver Türkiye

00:30 Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan