Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Akşam Kirli Sepeti Var Mı? 31 Mart Kirli Sepeti Bugün Var Mı? Kirli Sepeti Yeni Bölüm Ne Zaman?

Pazar akşamları yayınlanan Kirli Sepeti dizisi yeni bölüm araştırılmaya başladı. 31 Mart Pazar akşamı yayına girmesi beklenen Kirli Sepeti 26. bölüm sorgulandı. 31 Mart Now TV yayın akışı inceleyen izleyiciler Kirli Sepeti yeni bölüm olup olmadığını sorguladı. Peki, bu akşam Kirli Sepeti var mı? İşte yanıtı..

Pazar akşamları yayınlanan Kirli

Her hafta pazar akşamları ekrana gelen Kirli Sepeti dizisi severler yeni bölüme odaklandı. 31 Mart bu akşam Kirli Sepeti var mı merak eden izleyiciler 26. bölümü sorguladı. 31 Mart Pazar akşamı yayına girmesi beklenen Kirli Sepeti dizisinin akıbeti belli oldu. Peki, Kirli Sepeti ne zaman? 31 Mart Kirli Sepeti bugün var mı? Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen Kirli Sepeti 26. bölüm yayın tarihi..

KİRLİ SEPETİ BU AKŞAM YOK MU?

Kirli Sepeti bu akşam yok mu merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki Kirli Sepeti dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek. 31 Mart Yerel Seçimleri yayınları yapıldığı için kanallarda dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak. 31 Mart Pazar akşamı yayınlanmayan Kirli Sepeti 26. bölüm 7 Nisan Pazar akşamı ekrana gelecek.

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜM 25. BÖLÜM FULL İZLE

Kirli Sepeti son bölüm 25 bölüm full izle Medine hayallerine açılan kapıyı kendi elleriyle kapatınca işi halletmek yine Songül’e düştü. Songül, Medine’nin arkasını toplarken hayatında ilk defa başka bir kadına tercih edilmenin verdiği acı şoku yaşadı. Hem de tek oğlu İlkkan tarafından korktuğu başına geldi. Kendi duygularını bir yana bırakıp başkasına yardım peşinde koşan bir diğer isim ise Hayriye oldu. Ne yazık ki hiçbir iyilik cezasız kalmadı. Hayriye bir başkasının hayatını kurtarma pahasına hem tutunduğu tek dal olan işinden hem de aşkından oldu.

31 MART NOW TV YAYIN AKIŞI

08:30 Çalar Saat Hafta Sonu

11:15 Ekonomi Arası

11:20 Merve Yıldırım İle Benden Söylemesi

13:00 Hudutsuz Sevda

15:00 Gaddar

17:30 Gülbin Tosun ile Now Ana Haber Hafta Sonu

18:30 Now Seçim 2024

03:45 Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri