Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet: Artık 13-0 şımarıklığı bitti

İzmit’te yerel seçimleri İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bir kez daha kazandı. Hürriyet’ten ilk açıklama Nokta TV’ye geldi. Hürriyet açıklamasında, “‘Artık 13-0 şımarıklığı bitti’ dedi.

İzmit’te yerel seçimleri İzmit

Kamera: Eren Demirtürk

Türkiye bugün yerel seçimler için sandık başına gitti. Ülke genelinde CHP ciddi bir başarı yakaladı. Türkiye haritasını adeta kırmızıya boyayan CHP ilimizde ise resmi olmayan sonuçlara göre 3 ilçeyi kazandı.

İLK AÇIKLAMA NOKTA’YA

CHP tarafından yeniden aday gösterilen Fatma Kaplan Hürriyet meclis çoğunluğunu da alarak sandıktan birinci çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi öte yandan Derince ve Karamürsel’de de ipi göğüsledi. Hürriyet ilk açıklamasını Nokta TV mikrofonlarına yaptı.

“DERDİMİZİ ANLADILAR”

İşte Fatma Kaplan Hürriyet’in zafer turunda yaptığı açıklama: “Bütün halkımıza çok teşekkür ediyoruz. 5 yıl önce halkımız güzel bir görev vermişti ama 5 yıl içerisinde ne yaşadığımızı da çok iyi gördü. Derdimizi anladılar. Şu anda meclis çoğunluğu ile birlikte güzel bir başarıya imza attık.

“ŞIMARIKLIK BİTTİ”

Cumhur ittifakı İzmit’i almak istedi ama Derince’yi ve Karamürsel’i de kaybetti. Körfez’de de iyi bir mücadele var. Artık 13-0 şımarıklığı bitti Kocaeli’de. Ceketimizi koysak kazanırız şımarıklığı bitti.

“OY ORANIMIZ ARTTI”

Yıllarca alınmayan hizmet rekabetle birlikte farklı boyuta taşındı. Vatandaşlarımız bize güzel bir oy verdi. 2019 yılındaki oy oranımızda arttı. Meclis çoğunluğunu da kazandık. Bu kente çok ciddi zararı oldu.

“KİMSEYE HAKSIZLIK ETMEYECEĞİZ”

Halkı 350 milyon zarara uğratanları halk cezalandırdı. Halk birçok şeyi görüyor, duyuyor ve farkında. Zaferimiz mutlu olsun. Zafer kazandık diye kimseye haksızlık etmeyeceğiz. 400 bin insana hizmet edeceğiz. Halkın içerisinde olmaya devam edeceğiz

TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye’de çok güzel bir başarı haritası ortaya çıktı. Halk zafer kutlamayı özlemiş. İzmitliler çok mutlu. Sandık görevli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz bu zaferin sarhoşluğu içinde olmayacağız. Yarından itibaren kollarımızı sıvayacağız.”