Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: Kocaeli İl Başkanı Türkiye’nin başarılı İl Başkanlarından

Derince Belediyesi, Karamürsel Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin CHP’ye kaptırılması sonrası AK Parti Kocaeli İl Başkanını istifa edip etmeyeceği tartışma konusu oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan KBB Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Talus’un Türkiye’nin en başarılı il başkanı olduğunu ifade etti.

Derince Belediyesi, Karamürsel Belediyesi

Türkiye dün sandık başında gitti ve yerel yönetimler için kararını verdi. AK Parti Kocaeli teşkilatı Kocaeli’de 3 ilçe belediyesini CHP’ye kaptırdı. Büyükşehir Belediyesinde ise oyların yüzde 45,82’sini alan Tahir Büyükakın ise yeniden belediye başkanı seçildi. Kocaeli’de tablonun netleşmesi sonrası AK Parti Kocaeli teşkilat yöneticileri bugün akşam saatlerinde koordinasyon toplantısında bir araya geldi. SEKE Bahçe Restoranda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu ve Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Seçilmiş Belediye Başkanları, seçimi Kaybeden Karamürsel, Derince ve İzmit Belediye Başkan adayları ve teşkilat yöneticileri katıldı.

“KUSUR VARSA BİZE AİTTİR”

Teşkilatlardan memnun olduklarını ifade eden Büyükakın, “Teşikilarımızdan memnunuz. Eksiklik varsa bizdedir. Tüm teşkilatlarımızdan helallik istiyorum. Başkan adaylarımız ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatlarımıza layık olacağız. Sandıklarda bizim görevlilerimizin her biri görevinin başındaydı. Muhalefetin aynı başarıyı göstermediği ortadadır. Bir kusur varsa bize aittir” dedi.

“TEK SEBEP İZMİT İLÇESİNİN KAYBEDİLMESİ DEĞİL”

2019 yerel seçimlerinde İzmit’in kaybedilmesi sonrası dönemin il başkanı Abdullah Eryarsoy istifa etmişti. Benzer bir durumun bu dönem de olup olmayacağı sorusunun sorulması üzerine, “Geçtiğimiz dönemde il başkanını görevden alınması kaybedilen ilçe ile alakalı değildir. Teşkilatımız bilmesi gereken gerekçeler vardır. Genel Başkanımız takdiri ile alakalıdır. Tek sebebi İzmit ilçesinin kaybedilmesi değildir. Kendi adıma ifade ediyorum ki AK Parti il Başkanı Türkiye’deki en başarılı il başkanlarından bir tanesidir ve görevinin başındadır. Cumhurbaşkanımızın arayıp tebrik etmesi İl Başkanlığının başarısıdır.

“KONUŞULMASI GEREKEN ZAMA KONUŞURUZ”

Talus ise soruya, “Biz AK Parti teşkilatları olarak Genel Merkezde her şeyi istişare ederiz. Bizim ilçe teşkilatlarında da İl Teşkilatlarında da konuşma zamanı vardır. Ne zaman ne gelirse konuşulması gerektiği zaman konuşacağız. Hep beraber sahadaydık. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Talus; “Teşekkür turlarına başladık”

Büyükakın: CHP’nin oyu artmadı AK Parti’nin düştü

Erdoğan’dan Kocaeli teşkilatlarına tebrik telefonu

Büyükakın’dan Derince ve Karamürsel açıklaması! ‘Normal’

Büyükakın: CHP’nin kazanmasından ziyade bizim kaybetmemiz söz konusu

Mağluplar yan yana!