Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mağluplar yan yana!

Yerel seçim sonrası AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafında düzenlenen koordinasyon toplantısında seçimin kaybedenleri Muharrem Tutuş, Mesut Çetinkaya ve İbrahim Şirin yan yana oturdu.

Yerel seçim sonrası AK

Türkiye dün sandık başında gitti ve yerel yönetimler için kararını verdi. AK Parti Kocaeli teşkilatı Kocaeli’de 3 ilçe belediyesini CHP’ye kaptırdı. Büyükşehir Belediyesinde ise oyların yüzde 45,82’sini alan Tahir Büyükakın ise yeniden belediye başkanı seçildi. Kocaeli’de tablonun netleşmesi sonrası AK Parti Kocaeli teşkilat yöneticileri bugün akşam saatlerinde koordinasyon toplantısında bir araya geldi. SEKA Bahçe Restoranda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu ve Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Seçilmiş Belediye Başkanları, seçimi kaybeden Karamürsel, Derince ve İzmit Belediye Başkan adayları ve teşkilat yöneticileri katıldı.

YAN YANA

İlçe belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda seçim kaybedilen Karamürsel, Derince ve İzmit Belediyelerinin adayları da katıldı. Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş ve Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya’nın toplantıda yan yana oturması dikkatlerden kaçmadı.

Talus; “Teşekkür turlarına başladık”

Erdoğan’dan Kocaeli teşkilatlarına tebrik telefonu

Büyükakın’dan Derince ve Karamürsel açıklaması! ‘Normal’

Büyükakın: CHP’nin oyu artmadı AK Parti’nin düştü

Büyükakın: Kocaeli İl Başkanı Türkiye’nin başarılı İl Başkanlarından

Büyükakın: CHP’nin kazanmasından ziyade bizim kaybetmemiz söz konusu