Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Söğüt: “Aşkla çalışmaya devam”

Körfez’de çekişmeli geçen seçim sürecinin ardından Körfez Belediyesi yeniden Şener Söğüt’ü seçti. Söğüt, “Bizlere düşen bu seçim sonuçlarını değerlendirerek aşkla, şevkle çalışmaya devam etmek” dedi.

Körfez'de çekişmeli geçen seçim

31 Mart Yerel Seçimleri’nden zaferle ayrılan Körfez Belediye Başkanı  Şener Söğüt, şu şekilde konuştu: “31 Mart Yerel Seçimleri’nden zaferle ayrılan Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, teşekkür açıklamasında bulundu. Seçim sürecini geride bıraktıklarını belirten Başkan Söğüt, “Milletin iradesi sandığa yansıdı. İlçemize şehrimize, memleketimize hayırlı uğurlu olsun.

TEŞEKKÜR ETTİ
Körfez’de de hemşehrilerimizin teveccühü ile önümüzdeki dönemde de çalışmalarımızı sürdürmemiz için verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de sizlerin desteğine layık olmaya çalışacağız.

“MİLLETİN İRADESİ SANDIĞA YANSIDI”
1395 oy farkla seçimi kazanmış olduk. İlçemize hayırlı olsun. Milletin iradesi sandığa bu şekilde yansımıştır. Bizlere düşen bu seçim sonuçlarını değerlendirerek aşkla, şevkle çalışmaya devam etmek. Netice de biz herkesin belediye başkanı, herkesin belediyesi olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.