Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YABANİ CANLI İZLE 29 BÖLÜM NOW: Yabani 29. Bölüm Full İzle KESİNTİSİZ! Yabani Son Bölüm 29 Bölüm Full İzle! Yabani Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

2 Nisan Salı günü ekrana gelen Yabani 29 bölüm full izle araştırıldı. Yabani yeni bölüm Asi ve Alaz ölümle burun burunayken birbirlerine ilan-ı aşk etti. Rüya’nın öğrendiği gerçek bütün dünyasını alt üst etti. İşte Now TV canlı Yabani 29 bölüm izle ekranı..

2 Nisan Salı günü

Yabani 29. bölüm full izle araştıran izleyicilerin beklediği yeni bölüm geldi. Başrollerini Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas’ın paylaştığı Yabani son bölüm 29 bölüm full izle başladı. Yabani son bölüm full izle babası Zafer’in karanlık mirasından kendini sıyırmak zorunda olan Tolga’ya Yaman el verdi. Mekanda bütün gençler el birliği ile çocuklar için eğlence düzenledi. Asi ve Alaz ölümle burun burunayken birbirlerine ilan-ı aşk etti. Yabani 29 bölüm izle full HD tek parça Rüya bütün dünyasını alt üst eden bilgiyle ne yapacağını şaşırdı. İşte Yabani 29. bölüm full izle kesintisiz ekranı..

YABANİ 29. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 29 BÖLÜM FULL İZLE

Yabani 29 bölüm full izle Elif seneler sonra kavuştuğu Yaman’a ve onun yakın çevresine polislik refleksiyle yaklaştı. En başta da Rüya’ya güveni yoktu ancak bu bütün arkadaşlık dengelerini sarstı. Yeni bilgiler Elif’in haklı mı yoksa haksız mı olduğunu göstermeye başladı. Elif polis kimliği ile girdiği dünyada elinde öyle bir anahtar tutmaya başladı. Kimin kurtuluşu kiminin de kabusu oldu. Yabani son bölüm full izle Özge Güven’den tamamen kopması için tehdit ettiği Neslihan’ı denize düşerken Serhan’a sarılmak zorunda bıraktı. Neslihan hem Güven’i korumaya hem de Serhan’ı kontrol altında tutmaya çalıştı. Düğüm kimsenin hesaba katmadığı biri sayesinde çözüldü. Serhan kendisini yeniden olayların merkezine koyacak bir oyun alanı kurdu. Yabani 29. bölüm 2 Nisan Salı saat 20.00’de NOW’da..