Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçe başkanından yardımcısı hakkında suç duyurusu!

CHP İzmit İlçe Örgütünde seçim öncesi oldukça ilginç gelişmeler yaşandı. İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İlçe Başkan Yardımcısı Erol Şerit’ten şikayetçi oldu. İşte yaşananlar…

CHP İzmit İlçe Örgütünde

CHP İzmit İlçe Örgütünde seçim öncesi çok ciddi bir kriz yaşandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ile İlçe Başkan Yardımcısı Erol Şerit’in araları bir süredir iyi değildi. Bunun sebebi de İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile İlçe Başkan Yardımcısı Erol Şerit arasındaki yönetimsel anlaşmazlıklardı. Bu anlaşmazlıklar öyle bir noktaya ulaştı ki, Ercan, Şerit’in telefonlarına dahi çıkmamaya başladı. İddiaya göre Erol Şerit daha önceden telefon üzerinden farklı iletişim kanalları ile Gökhan Ercan’a karşı hakaret içeren ifadeler kullandı.

ÜZERİNE YÜRÜDÜ

İlçe Başkanı Gökhan Ercan da bu nedenle Erol Şerit’in telefon numarasını engelledi. Geçtiğimiz salı günü de Erol Şerit, CHP İzmit İlçe binasına giderek Gökhan Ercan ile karşı karşıya geldi. CHP’li başka yöneticilerin de bulunduğu ortamda Erol Şerit’in Gökhan Ercan’ın üzerine yürüdüğü ve hakaret içerikli söylemler sarf ettiği ifade edildi.

FARKLI GELİŞMELER YAŞANABİLİR

Parti binasında gerçekleşen bu olayın ardından CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan karakola giderek İlçe Başkan Yardımcısı Erol Şerit hakkında suç duyurusunda bulundu. Yaşananlara bazı ilçe yöneticilerinin de şahitlik ettiği ve karakolda ifade verdiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde yaşanan bu sıkıntılı konu ile ilgili farklı gelişmelerin yaşanabileceği ifade ediliyor.

 

Gökhan Ercan

Erol Şerit