Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da dolandırıcılık skandalı! Evlilik vaadiyle para koparmışlardı, maskeleri düştü…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ekranlara gelen son bölümü ile izleyicilerle buluştu. Programda kayıplar, cinayetler ve dolandırıcılık gibi birçok farklı konu ele alındı. İşte son bölümde yaşananlar…

Müge Anlı ile Tatlı

Her sabah ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Türkiye’nin en çok takip edilen sabah programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, faili meçhul cinayetlerden kayıplara, toplumsal meselelerden sosyal sorumluluk projelerine kadar geniş bir yelpazede konuları ele alıyor.

Müge Anlı’nın adalet arayışı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV’de izleyicilerle buluşuyor. Müge Anlı ve deneyimli ekibi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programın son bölümünde şu konular gündeme geldi.

GİZEMLİ KAYIPLAR VE ÇÖZÜLEN DAVALAR

Programın son bölümünde, 28 yaşındaki Cemile Karadavut ve 9 yaşındaki kızı Sultan Şentürk’ün kayboluşu gündeme geldi. Ankara’dan sırra kadem basan anne-kızın bulunması için aile bireyleri Müge Anlı’nın kapısını çaldı. Cemile’nin miras meselesi yüzünden üfürükçü ağabeyi tarafından tehdit edildiği iddiaları, canlı yayında ağabey İsa’nın yüzleşmesiyle yeni bir boyut kazandı.

Bir diğer dikkat çeken olay ise Yunus Açıkalın’ın başından geçenlerdi. Sosyal medya üzerinden tanıştığı ve evlendiği eşi Dicle’nin, evliliklerinin henüz 49. gününde 420 bin lira değerindeki altınları alarak ortadan kaybolması, izleyicileri şaşkına çevirdi. Yunus Bey’in iddialarına göre Dicle, altınları alarak üvey babasının yanına kaçtı. Müge Anlı’nın stüdyosunda hakkındaki suçlamalara cevap veren Dicle, olayın perde arkasını aydınlattı.

BULUNAN KAYIPLAR VE YÜREKLERİ ISITAN HABERLER

Programda mutlu sona ulaşan hikayeler de vardı. 14 yaşındaki otizmli Özgür Erdoğmuş’un kayboluşu ve ardından bulunuşu, izleyicilerin yüreklerini ısıttı. Beyoğlu Kasımpaşa’dan kaybolan Özgür’ün babası Can Erdoğmuş, Müge Anlı’nın programına başvurarak oğlunu bulduğunu duyurdu.

Dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen Asiye ve Ergün çiftinin hikayesi ise gerilim doluydu. İnsanları evlilik vaadiyle kandırdıkları ve bu yolla dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen çift, canlı yayında Tuğba’nın ifadeleriyle suçlandı. Ergün Bey’in geçmişte garsonluk yaparak para kazandığını iddia etmesi, tanıdık Sadık Baş’ın “kadın ticareti yapıyor” suçlamasıyla çelişti. Ergün Bey, bu iddiaları yalanlarken, annelerinin ölümünde onu suçlayan Nurgül ve Satı kardeşlerin sözleriyle savunmasını güçleştirdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor