Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aygün: Bir şey isterse yardımcı olurum

Derince Belediye Başkanlığına seçilen Sertif Gökçe, mevcut belediye başkanı Zeki Aygün’den Derince’nin anahtarını teslim aldı. Aygün yaptığı konuşmada Sertif Gökçe istemesi durumunda yardım edebileceğini ifade etti.

Derince Belediye Başkanlığına seçilen

31 mart yerel seçimlerinin ardından Derince Belediye Başkanlığına seçilen CHP’li Sertif Gökçe bugün mazbatasını aldı. Öğleden sonra Kocaeli Adliyesine giden Sertif Gökçe, mazbatasını Özlem Sinan Delen’den aldı. Mazbatasını aldıktan sonra adliye önünde kısa bir konuşma yapan Sertif Gökçe daha sonra devir teslim törenine katılmak üzere Derince Belediyesi’ne geçti.

DERİNCE’NİN ANAHTARINI TESLİM ETTİ

Saat 16.00 sularında Derince Belediye binası önüne gelen Sertif Gökçe’yi büyük bir kalabalık karşıladı. Partililerin sloganları eşliğinde belediye binasına giden Sertif Gökçe daha sonra makam odasına çıktı. Gökçe’yi makam odasında önceki dönem Belediye Başkanı, AK Partili Zeki Aygün karşıladı. Önce kısa bir sohbet eden ikili daha sonra makam masasına geçerek devir teslimi gerçekleştirdi. Aygün’e hizmetleri için teşekkür eden Gökçe, çiçek verirgeh Aygün ise Derince’nin anahtarını teslim etti.

“KENDİSİ BİR ŞEY İSTERSE YARDIMCI OLACAĞIM”

Derince Belediye Başkanlık görevini devreden Zeki Aygün şunları söyledi: “Sonuçlar hayırlı olsun, demokrasinin güzelliği budur. Sertif Gökçe ile uzun süredir tanışıyoruz. Kendisi bizim yapmış olduğumuz hizmetleri biliyor. Devam eden 17 yeni projemiz var. Yerleri hazır. Kendisi bizden bir şey isterse yardımcı olacağım. Amaç doğduğumuz büyüdüğümüz şehir olan Derince’ye hizmet etmekti. Sertif bayrağı alıp devir edecektir. Ben belediye başkanı olduğumda işini yapıyorsa saygı duydum bunu Sertif’e tavsiye ederim.”

“DERİNCE EMİN ELLERDE OLACAK”

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe devir teslim töreninde, “Biz uzun süredir Zeki Aygün başkanım ile tanışıyoruz. Geçen dönem güzel bir yarış içindeydik. 5 yıl içerisinde başkanım vaat ettiğin projelerini gerçekleştirdi. Biz de benimsediğimiz projeleri gerçekleştireceğiz. Devlette israf olmaz. Derince halkına hizmet etmek bize nasip oldu. Derince hak ettiği değeri alacak. En iyi şekilde yüzümüzün akıyla bu görevi yapacağız. Herkesi bize oy vermiş gibi kabul edeceğiz. Oy vermeyenlerin gönlüne gireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Derince emin ellerde olacak.” ifadelerini kullandı.

Derince’nin anahtarı Aygün’den Gökçe’ye

Sertif Gökçe başkan olarak ilk konuşmasını yaptı: Bütçe bir avuç azınlığa gitmeyecek