Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O ilçede sayım sona erdi, belediye başkanı belli oldu!

Türkiye’de yapılan yerel seçimler sonrasında İstanbul’daki bazı ilçelerde yapılan itirazlar sonucunda oylar yeniden sayıldı. Sayımın tamamlanmasının kazanan isimler de netlik kazandı. 

Türkiye'de yapılan yerel seçimler

Türkiye’deki yerel seçim sürecinin tamamlanmasının ardından itirazlardan dolayı sayımlar hem Türkiye’deki bazı il ve ilçelerde hem de İstanbul’daki bazı ilçelerde yeniden sayılıyor. İstanbul’daki ilçede yapılan itirazlardan tekrar sayılar oylarda sonuca varıldı ve açıklama yapıldı.

ÇELİK’TEN AÇIKLAMA

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yeniden oylarda 848 oy farkla CHP adayı Hakan Bahçetepe seçimi kazandı ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı oldu. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Bir kez daha hayırlı olsun Gaziosmanpaşa! Tekrar sayılan 1.030 sandıkta Hakan Bahçetepe Başkanımız 848 oy farkla Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı! Sandıktan çıkaran iradenin masa başında değiştirilmemesi için tarihi mücadele veren tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkürler. Tam yol ileri…” ifadelerini kullandı.

31 Mart akşamı Gaziosmanpaşa’da CHP adayı Hakan Bahçetepe yüzde 40,47, AK Partili Hasan Tahsin Usta ise yüzde 40,01 oy almıştı.