Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EN GÜZEL, AYETLİ, RESİMLİ KADİR GECESİ VE CUMA GÜNÜ MESAJLARI 2024: Kadir Gecesi ve Cuma Mesajı İkisi Bir Arada Resimli! Hem Kandil Hem Cuma Mesajı

5 Nisan Cuma günü hem Kadir gecesi hem de mübarek Cuma günü oluşuyla vatandaşların araştırmaları başladı. İslam dünyasında özel bir yeri olan Kadir gecesi cuma gününe gelince hem kandil hem cuma mesajı araştırıldı. Bu mübarek gecede yakınlarınızla paylaşabileceğiniz ayetler, hadisler ve dualar içeren anlamlı Kadir Gecesi mesajlarını sizler için derledik. İşte Kadir gecesi ve cuma mesajı ikisi bir arada resimli 2024..

5 Nisan Cuma günü

Müslümanlar için özel bir yeri olan Kadir gecesi geldi çattı. 2024 yılında Kadir gecesinin mübarek Cuma gününe denk gelişiyle araştırmalar kandil ve cuma mesajı ikisi bir arada resimli olarak yapıldı. Çok sayıda vatandaş kandil ve cuma mesajı örneklerini incelemeye koyuldu. Arama motorlarında cuma mesajları en güzelleri, ayetli cuma mesajları incelendi. Kadir Gecesi bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2024 yılına ait dini günler takvimine göre 5 Nisan Cuma gecesi idrak edilecek. Bu mübarek gecede yakınlarınızla paylaşabileceğiniz Kadir gecesi ve cuma mesajı örneklerini sizler için bir araya topladık. İşte hem Kadri gecesi hem cuma mesajı örnekleri..

HEM KADİR GECESİ HEM CUMA MESAJI ÖRNEKLERİ 2024

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun..

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz daim olsun. Kadir Geceniz kutlu olsun.

Dul ve yetimlere yardım eden kimse, Allah yolunda cihad eden ve gündüzleri oruç, geceleri ibadetle geçiren kimse gibidir.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gecede ibadetlerimizi yerine getirelim. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Ey Rabbim! Kadir Gecesi’nin rahmetini bizlerden esirgeme. Bu gece edeceğimiz tüm duaları kabul et. Rahmetinden bir damla da olsa nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Kadir Geceniz Mübarek Olsun

KADİR GECESİ VE CUMA MESAJI İKİSİ BİR ARADA RESİMLİ 

Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı bu mübarek gece edeceğin tüm duaların kabul olsun. Kadir Gecenizi en içten dileklerimle kutlarım.

Bu gece sema kapıları açılacak ve Allah’ın (C.C) rahmeti yağacak. Kadir Gecesi’nin kurtuluşumuza vesile olması dileğiyle… Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Kadir Geceniz mübarek olsun. Rabbim bu gecenin hürmetine Affettiği Kullarından eylesin Cümlemizi (amin) Hayırlı Kandiller. Kadir Geceniz mübarek olsun.

“Ey Çaresizlerin çaresi ve her duada icabet eden ululuk tahtının Sultanı! İçinde bulunduğumuz bu Kadir Gecesi hürmetine bizi affet. Hayırlı Kandiller.”

“O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar… Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.”

“Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.”

“Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul’den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir geceniz mübarek olsun.”