Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ ELENDİ Mi: Survivor Poyraz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Survivor Poyraz Sevgilisi Kim?

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Survivor All Star 2024 yarışmasında nefes nefese geçen düello ardından Dominik macerası biten isim Poyraz oldu. Hakan ile girdiği mücadeleyi kaybeden Yiğit Poyraz meşalesi söndü. Peki, Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına

TV8 ekranının en çok izlenen programı Survivor All Star 2024 yarışında bir eleme haftası daha sona erdi. 4 Nisan Perşembe günü ekrana gelen Survivor son bölüm nefes kesen mücadele yaşandı. Kırmızı ile Mavi takım yarışmacıları Hakan Hatipoğlu, Sercan Yıldırım, Yiğit Poyraz ve Özgür Tetik’in eleme adayı olduğu Survivor’da düello oyununu kaybeden isim Poyraz oldu. Survivor maratonu sona eren Poyraz’ın ardından takım arkadaşları gözyaşı döktü. Peki, Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

SURVİVOR POYRAZ ELENDİ 

İzleyicilerin Survivor Poyraz elendi mi, Survivor elenen, kim elendi Survivor da sorularının yanıtı Poyraz oldu. Her hafta perşembe günleri bir ismin Dominik’e veda ettiği Survivor All Star 2024 yarışında düello oynandı. Sercan, Hakan, Poyraz ve Özgür arasında geçen düellonun kaybedeni Poyraz oldu. Kaderlerini belirleyecek olan düello oyununda ter döken Survivor yarışmacıları arasında final bileti kazanamayan Yiğit Poyraz ardından adada gözyaşı hakim oldu.

SURVİVOR POYRAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

26 Aralık 1994 İzmir doğumlu Yiğit Poyraz 2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazandı. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümüne girdi. Sydney Üniversitesi’nde exchange (değişim) programı ile eğitim gören Yiğit Poyraz spor hayatı 8 yaşında başladı. İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapan Yiğit Poyraz personel trainer ve fitness ile ilgileniyor. Survivor Poyraz Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşıyor. Survivor yarışmasıyla ününe ün katan Survivor Poyraz Dominikli bir vatandaşın evine girerek yiyecek ve içecek almasıyla yarışma tarihine adını yazdırdı. Acun Ilıcalı olayın ardından Survivor Poyraz’a 10 ödül cezası verdi.

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN