Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

NİSAN AYI AİLE DESTEK PARASI NE ZAMAN YATACAK 2024: Aile Destek Parası Yattı Mı? Aile Destek Ödemesi Bayramdan Önce Yatar Mı?

2024 Nisan ayına girişle birlikte Aile Destek Paketi ödemeleri araştırılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay hesaplara yatırılan aile destek ödemesi beklenmeye başladı. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? İşte yanıtı..

2024 Nisan ayına girişle

2024 Nisan ayı aile destek ödemesi araştırmaları hızlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen aile destek zam geldi mi 2024 son dakika sorgusu başladı. 2024 Ramazan Bayramı’na sayılı gün kala ödemelerin yatacağı tarih merak edildi. Çok sayıda vatandaş nisan ayı aile destek parası ne zaman yatacak sorusuna yanıt aradı. Beklenen aile destek ödemesi açıklaması Mahinur Özdemir Göktaş’tan geldi. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Aile destek ödemesi kimlere verilir? İşte merak edilen e-devlet aile destek başvurusu ekranı..

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

5 Nisan Cuma gününün en merak edilen maddesi aile destek ödemeleri oldu. Bakanlıktan yardım alan ihtiyaç sahibi aileler nisan ayı ödemelerini almaya başladı. Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri Ramazan Bayramı öncesine çekildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş nisan ayı aile destek parasının 4 Nisan Perşembe günü hesaplara yatmaya başladığını açıkladı.

NİSAN AYI AİLE DESTEK PARASI NE ZAMAN YATACAK?

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hak sahiplerinin hesaplarına geçmeye başladı. Ramazan Bayramı öncesi tüm ödemelerin yapılacağını söyleyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Ramazan Bayramı’nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü hesaplara yatırıyoruz” dedi. Hanede kişi başına düşen aylık gelire göre belirlenen aile destek ödemesi geliri 450 TL ve altı olana 1250 TL, 1372,30 TL üzeri olana 850 TL veriliyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN