Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KUŞ UÇUŞU 3. SEZON FRAGMANI: Netflix Kuş Uçuşu 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Kuş Uçuşu Final Sezon Tanıtım

Tahtın varisleri, tahtın sahiplerine karşı! 2 sezonu övgü toplayan Kuş Uçuşu 3. sezon fragmanı yayınlandı. Eski varis Lale Kıran ile Aslı kuş bir kez daha öteki Taraf için karşı karşıya geldi. Netflix yapımı Kuş Uçuşu 3. sezon neler olacak sizler için derledik. İşte Kuş Uçuşu 3 sezon fragman..

Tahtın varisleri, tahtın sahiplerine

Netflix Kuş Uçuşu 3. sezon fragmanı yayına girdi. Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Kuş Uçuşu dizisi 3. sezon beklenmeye başladı. İlk 2 sezonu bir çırpıda izlenen Kuş Uçuşu yeni sezon bekleyenler için tarih verildi. 2. sezonu 14 Aralık 2023 tarihinde yayına giren Kuş Uçuşu 3. sezon bekleyen izleyicinin merakla beklediği an geldi. Ay Yapım imzalı internet dizisi Kuş Uçuşu 3 sezon ne zaman belli oldu. İşte Kuş Uçuşu oyuncuları..

 

KUŞ UÇUŞU 3. SEZON NE ZAMAN?

Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman merak eden izleyiciler için tarih 11 Nisan 2024 Perşembe günü olarak verildi. Netflix platformunda yayınlanan en popüler diziler arasında olan Kuş Uçuşu 3. sezon izleyecek olanlar için yeni savaş başladı. Tahtın varisleri, tahtın sahiplerine karşı bir kez daha saldırıya geçmek için tüm eylem planlarını hazırladı. Öteki Taraf programını farklı zamanlarda farklı konseptlerle sunan Aslı ve Lale’nin amansız medya savaşında son viraja girildi. Savaş boyalarını bir kez daha süren Aslı ile Lale Kıran arasında yaşanacaklar için beklemede kalın. Netflix Kuş Uçuşu 3. sezon 11 Nisan 2024 tarihinde yayında..

KUŞ UÇUŞU OYUNCULARI

Birce Akalay – Lale

İbrahim Çelikkol – Kenan

Miray Daner – Aslı

Burak Yamantürk

Defne Kayalar

İrem Sak – Müge

Demircan Kacel

Berkay Akdemir

NETFLIX KUŞ UÇUŞU TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN