Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2024 Puan Durumu! Kanal D Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı, Kim 1. Oldu?

5 Nisan Gelinim Mutfakta kim elendi merak eden izleyiciler son duruma odaklandı. Bir hafta finaliyle daha ekrandaki yerini alan Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2024 puan durumu belli oldu. Bir gelin çeyrek altın, bir gelin 10 altın bilezik alırken bir gelin ile kayınvalidesi ise yarışmadan elendi. İşte 5 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu..

5 Nisan Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta bugün puan durumu incelemesi  yapan milyonlarca izleyicinin beklediği an geldi. 5 Nisan Cuma akşamı ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1360. bölüm kazanan kaybeden belli oldu. Bir hafta finalinin daha geldiği altın yarışında nefesler tutuldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 5 Nisan Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2024 puan durumu..

5 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Ekran başındaki izleyiciler 5 Nisan Gelinim Mutfakta kim elendi sorgusuna başladı. Haftanın 5 günü saatler 13.30 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta 1360. bölüm stüdyoda sesler yükseldi. Her gün yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışında günün en güzel Hatay Katmeri tabağını çıkaran gelin çeyrek altın alırken hafta boyunca en yüksek puanları toplayan gelin 10 altın bileziği kollarına geçirdi. 5 Nisan Cuma günü stüdyoda sesleri yükselten Gelinim Mutfakta Özlem, Aleyna ile Beyhan kaynananın arasındaki para alışverişini sorguladı. Gelinim Mutfakta Özlem, “Ben IBAN’ına gönderdim. Şimdi sıra sende derken neyin pazarlığını yaptınız? Sen Beyhan teyzeye neden para gönderdin” diye sordu.

GELİNİM MUTFAKTA 5 NİSAN 2024 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2024 puan durumu merak eden izleyiciler için son durum açığa çıktı. Her hafta 10 altın bilezik kazanan gelinler arasında rekabet iyice hızlandı. Haftanın 5 günü yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bu haftanın kazanan ismi merak edildi. 5 Nisan Cuma günü en güzel Hatay Katmeri tabağını çıkaran gelin ALEYNA çeyrek altını yakasına taktı. 1-5 Nisan haftası boyunca en yüksek puanları toplayan gelin YEŞİM 10 altın bilezik kazandı. 5 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu hafta boyunca en düşük puanlara sahip olan gelin ÖZLEM ile kayınvalidesi Gülnur yarışmaya veda etti. İşte Gelinim Mutfakta 5 günlük toplam puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 15

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 11

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 9

GELİNİM MUTFAKTA ÖZLEM- 3

GELİNİM MUTFAKTA 5 GÜNLÜK TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM-  76

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 64

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 62

GELİNİM MUTFAKTA ÖZLEM- 43