Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anadolu 1071’in geleceği Arda Kaval’a emanet

Gerek üst yapıda gerekse de alt yapıda yapılanmaya devam eden Anadolu 1071 Spor Kulübü, alt yapıyı Arda Kaval’a emanet etti.

Gerek üst yapıda gerekse

FUTBOLU BIRAKTI        

İlimizin başarılı futbolcuları arasında yer alan Arda Kaval’ın antrenörlük kariyeri iyi ilerliyor. Son olarak Süper Amatör Lig takımlarından Kocaeli Güneşspor’da yardımcı antrenörlük yapan Arda Kaval, Anadolu 1071 Spor Kulübü’nün alt yapı sorumlusu oldu. Futbolu kısa bir süre önce bırakan ve Kocaeli amatörünün başarılı orta saha futbolcuları arasında yer alan Arda son olarak Şirinspor’un başarısı için ter dökmüştü.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Anadolu 1071’den yaptığı paylaşımda Arda Kaval’a başarı dileğinde bulundu ve “Altyapıya büyük bir ismi daha kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Uzun yıllar Kocaeli futbolunda iz bırakan, geçtiğimiz sezona kadar aktif futbol yaşantısına devam eden Arda Kaval bu sezon bizimle Gençlik Gelişim Sorumlusu olarak alt yaş gruplarımızda deneyimlerini oyuncularımıza aktaracak. Kendisine, takımımıza ve en önemlisi çocuklarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Süper Amatör Lig B Grubu'nda
Sıradaki Haber Özlemişiz… Dostluğun kazandığı maç!