Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in çocuğu ŞAMPİYON oldu! “2-1”

Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden Kocaelispor U-19 takımı Esenler Erokspor ile normal sezon şampiyonluk maçına çıktı.  Yeşil siyahlılar karşılaşmayı Mustafa Kaan ve Çağrı’nın golleri ile 2-1 kazandı ve grubunda şampiyonluğunu ilan etti. Gençler gözünü Play-Off’lara dikti.

Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele

İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADIK

Vinsan Tesisleri’nde oynanan maç büyük bir çekişmeye sahne oldu. Maça hızlı başlayan yeşil siyahlılar 12. dakikada öne geçti. Çağrı’nın yaptığı ortada kafayı vuran Mustafa Kaan sekmez kalecinin solundan topu filelere gönderdi. İlk yarıda farkı 2’ye çıkaracak pozisyonlarda yararlanamayan Kocaelispor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

ÇAĞRI SERBEST VURUŞTAN AVLADI

Çekişme ikinci yarıda da devam etti. 65’te skora denge geldi. Erokspor’da Burak ceza sahasının üzerinden çektiği şutta topu kaleci Ahmet Efe’nin solundan ağlara gönderdi. Normal sürede bitime 4 dakika kala Yağız Yolcu ceza sahasının üzerinde düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta Çağrı Belliyev topa çok iyi vurdu ve meşin yuvarlağı kalecinin altından filelere gönderdi. “2-1” Kalan sürede skoru korumasını bilen yeşil siyahlılar rakibini 2-1 mağlup etti ve grubunda şampiyonluğunu ilan etti. Gençler gözünü seri başı olacağı Play-Off’lara dikti.