Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çorum’dan beraberlik çıktı! “1-1”

Kocaelispor sezonun 29. maçında Çorum Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Maçın 3. dakikasında geriye düşen yeşil siyahlılar 72’de Beridze ile karşılık geldi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Kocaelispor sezonun 29. maçında

GÖZTEPE MAÇININ KADROSUNDAN TEK DEĞİŞİKLİK

İlk 3 mücadelesi veren Kocaelispor sezonun 29. maçında Çorum Futbol Kulübü ile zorlu bir maça çıktı. Yeşil siyahlılar Göztepe maçından tek değişiklikle sahadaki yerini aldı Mesut Can Tunalı’nın yerine Ramil santrfor olarak maça başladı. Buna göre kalede Gökhan, savunmada Emir, Burak, Yusuf önlerinde Mehmet, Duhan, Yusuf Cihat ve Amaral, ileride ise Cem, Candeias ile Ramil Kocaelispor’un 11’ini oluşturdu.

OTİZMİN FARKINDAYIZ

220 Kocaelispor taraftarının yerinde izlediği maçta Ahmet İlhan Özek ve Hakan Barış sarı kart cezası olduğu için, Kocaelispor’da ise Oğuz kart, Davit, Giorgi ve Fofana da sakatlıkları olduğu için sahadaki yerini alamadı. İki takım da sahaya 2 Nisan Tüm Dünyada Otizm Farkındalık Günü dolayısı ile pankartla ve aralarında otizmli olan çocuklarla birlikte seremoniye çıktı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

Kocaelispor taraftarı maç öncesi iki takım futbolcularını da tribüne davet etti ve Çorum taraftarı da daveti alkışlayarak karşılık verdi.

Dk. 1: Çorum ekibinde Erkan Kaş’ın soldan yaptığı ortada Verheyt ceza sahası içinde yer kaldı, Çorum ekibi pozisyonda penaltı bekledi.

Dk. 2: Çorum gole çok yaklaştı. Geraldo’nun pasında Verheyt kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı. Hollandalının plase vuruşunda Gökhan topu son anda kornere gönderdi.

Dk. 3: Maça hızlı başlayan Çorum öne geçti. Savunmadan gönderilen uzun topu Yusuf, kaleci Gökhan’a bırakmak isterken pası kısa düştü, Geraldo araya girdi ve Gökhan’dan topu kurtarıp topu ağlara gönderdi.

Dk. 6: Kocaelispor çıkarken yakalandı ve Geraldo kazandığı topa ceza sahasına sokuldu, bu futbolcunun soldan pasında Yusuf’tan seken topu Gökhan soluna uzanarak kontrol etti.

Dk. 8: Çorum’da Ozan’ın sağdan ortasında top Verheyt’in önünden dışarıya çıktı.

Dk. 9: Candeias’ın köşe vuruşunda Burak Öksüz kafayı vurdu, top üstten dışarıya çıktı.

Dk. 10: Kocaelispor beraberliğe çok yaklaştı. Amaral’ın pasında Ramil kaleci Hasan Hüseyin’den topu kurtardı, açısı dar olmasına rağmen topu kaleye gönderdi. Hasan Hüseyin’i geçen topu gol çizgisi üzerinden Toure çıkardı.

Dk. 12: Kocaelispor’da Mehmet Yılmaz’ın ceza sahası dışından çektiği şutta top kaleci Hasan Hüseyin’de kaldı.

Dk. 14: Çorum’da Atakan’ın ceza sahası dışından çektiği şutta top yerden sekti ve kaleci Gökhan topu kontrol etmesini bildi.

Dk. 16: Çorum mutlak gol kaçırdı. Sağ kanattan yapılan ortada Verheyt göğsü ile kontrol ettiği topu kaleye gönderdi, Gökhan topu dizleri ile çıkardı, boş kalan topa yine Verheyt dokundu, Gökhan bu topu da sağına uzanarak çok iyi çıkardı ve topu kornere gönderdi.

Dk. 18: Çorum bir kez daha gole yaklaştı. Kerem Kalafat topu sağdan rahat bir şekilde getirdi ve topu Nalepa’ya bıraktı. Nalepa’nın yay üzerinden çektiği şutta top sağdan az farkla dışarıya çıktı.

Dk. 21: Duhan’ın soldan ortasında Ramil topu kontrol etti ve kaleye gönderdi. Top sağdan dışarıya çıktı.

Dk. 22: Duhan’ın pasında Cem topa hareketlendi ve son çizgiden topu çevirdi, yükselen topa gelişine vuran Yusuf Cihat’ın vuruşunda top sağdan dışarıya çıktı.

Dk. 25: Çorum çıkmak isterken Cem araya girdi ve kazandığı topu Ramil’e verdi, Ramil’in pasında Toure topu uzaklaştıran isim oldu.

Dk. 30: Candeias’ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Burak Öksüz’ün kafa vuruşunda top kaleci Hasan Hüseyin’de kaldı.

Dk. 39: Çorum’da Geraldo’nun sağ çaprazdan çektiği şutta top sağdan dışarıya çıktı.

Dk. 41: Geraldo’nun pasında Nalepa kaleye şut çekti, top üstten dışarıya çıktı.

Dk. 43: Yusuf Abdioğlu’nun pasında Cem ceza sahası içinde topa dönerek vurdu, meşin yuvarlak soldan dışarıya çıktı.

Dk. 45: Ramil’in pasında Duhan topu aldı ve son çizgiden verdiği pasta topu Cihat’a bıraktı. Yusuf Cihat’ın müsait pozisyondaki şutunda top kaleci Hasan Hüseyin’de kaldı.

Dk. 45+2: Çorum’da Kerem Kalafat’ın şutunda top üstten dışarıya çıktı.

Dk. 45+3: Ramil ceza sahasına sokulurken kaleye sert bir şut gönderdi, top üstten az farkla dışarıya çıktı.

Dk. 49: Amaral’ın pasında Yusuf topu ceza sahasına çevirmek isterken top Ferhat’ın eline çarptı ve Kocaelispor çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen Amaral’ın şutunda top Kerem’den döndü.

Dk. 53: Cem Ekinci’nin sol çaprazdan çektiği şutta top kaleci Hasan Hüseyin’de kaldı.

Dk. 58: Candeias’ın kullandığı serbest vuruşta Emir topa kafa ile vurdu, top üstten dışarıya çıktı.

Dk. 59: Candeias’ın ortasında hava topu mücadelesinde Burak Öksüz başına aldığı darbe ile yere şuursuz şekilde düştü. Sahaya ambulans geldi ve futbolcu oyuna devam edemedi.

Dk. 61: Kocaelispor’da Barış ve Beridze oyuna dahil oldu, Burak ve Cem oyundan alındı.

Dk. 63: Amaral topu ceza sahasına doldurdu, Emir topu kafası ile indirdi, Çorum savunmasındaki ters vuruşta top direkten döndü ancak hakem Erdem Mertoğlu, Emir’in rakibine faul yaptığına hükmetti.

Dk. 65: Kocaelispor mutlak gol kaçırdı. Amaral’ın pasında Barış kalecisi karşısında gördü ancak topa çok kötü vurdu.

Dk. 72: Kocaelispor beraberliği yakaladı. Beridze’nin zorladığı pozisyonda Barış kendisine gelen topu kaleye gönderdi, savunmadan seken top üst direkten döndü, topu takip eden Beridze kafa vuruşu sonrası topu boş kaleye yolladı. “1-1”

Dk. 75: Barış Alıcı’nın şutunda top Erkan’dan sekti, dönen topu Amaral kaleye gönderdi, bu top da üstten dışarıya çıktı.

Dk. 81: Amaral’ın ceza sahası dışından çektiği şutta top Hasan Hüseyin’de kaldı. 1 dakika sonra bu kez Atila kaleyi yokladı, top soldan dışarıya çıktı.

Dk. 85: Gökhan’dan müthiş kurtarış. Sağdan yapılan ortada Eren’in kafa vuruşunda yerden seken topu kaleci Gökhan soluna uzanarak son anda kornere tokatladı.

Dk. 90+2: Çorum gol çok yaklaştı. Sağdan gelişen hızlı atakta içeriye doğru gönderilen topa Eren uzandı, top bu futbolcunun ayak parmak ucundan sıyırıp dışarıya çıktı.

Dk. 90+4: Bu kez Kocaelispor mutlak bir gol kaçırdı. Amaral’ın pasında Beridze bomboş pozisyonda ceza sahasına kadar sokuldu ancak çok kötü bir tercihte bulununca net gol kaçtı.