Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’den geleneksel teşkilat iftarı! “AK Parti kazandı”

AK Parti Kocaeli teşkilatları geleneksel hale getirdiği teşkilat iftarında teşkilat mensuplarının bir araya getirdi.

AK Parti Kocaeli teşkilatları

AK Parti Kocaeli teşkilatları geleneksel hale getirilen teşkilat iftarında bir araya geldi. Yerel seçimden bir hafta sonra Kocaeli Kongre Merkezinde yapılan teşkilat iftarında parti emekçileri hasret giderdi. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ev sahipliğinde yapılan iftara Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanlığı etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, MKYK üyesi İlyas Şeker, Belediye Başkanları, eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan, Mehmet Ellibeş, Mahmut Civelek, parti emekçileri katıldı.

“7 HAZİRAN’I UNUTMAYIN”

Daha sonra kürsüye çıkan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Ümitsizlik bizim hiçbir zaman araladığı kapı olmadı. Teşkilatımıza her çalışmaya yanımızda olduğu için gönülden tebrik ediyorum. Bu seçimde seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yola niye çıkıyoruz. 2001 yılı sonrası AK Parti’nin başına gelenleri biliyoruz. Bu teşkilat millet ile el ele vererek hepsini üstesinden geldi. Bu teşkilatı bugüne kadar omuz omuz yine seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde girecek. 7 Haziran’ı unutmayın. Orada bir es vermiştik. O gün kısa yoklamayı 6 ay sonra çevirmeyi bildi. Biz gül bahçesinden gelmedik. Ayağımızda çalık büyüdük” şeklinde konuştu.

“ KAZANINCA DEMOKRASİ KAYBEDİNCE DEMOKRASİ YOK”

Son olarak kürsüye çıkan İl Başkanı Şahin Talus, “60 gün hep beraberdik. Tüm teşkilat mensuplarından Allah razı olsun. Hep istişare ettik. Zor bir süreçten geçtik. Seçim sandıkta kazanılır. Sandıktan çıkan her sonuca saygımız var. Bir AK Parti kazandı. İki vatandaş bize bir uyarı yaptı Biz bu uyarıları sandık sandık değerlendireceğiz. Vatandaşımız ne dediyse doğrudur. Bu süreçte hepinize emeğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sandıkta kazanılır, senadıkta müşahitler vardır. Kazanınca demokrasi diyorsunuz kazanmadığınız yerde demokrasi yok diyorsunuz. Ben tüm seçilen başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz seçim beyannamelerini tamamlamış teşkilatlarız. Bir olmamız lazım, diri olmamız lazım. Şimdiden ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Büyükakın’dan teşkilata moral! “Sakın üzülmeyin, mazlum olmayın”

Söğüt’ten YSK değerlendirmesi! “Algı operasyonu yapıyorlar”