Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fenerbahçe’de sahadan çekildi, Büyükekşi gülümsedi!

Suudi Arabistan’da oynanması için Ağustos ayında oynatılmayan ve daha sonra da skandallar yüzünden ertelenen maç, yine bir olaya sahne oldu. Fenerbahçe sahadan çekildi. 

Suudi Arabistan'da oynanması için

2022-2023 sezonu Trendyol Süper Lig’in şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe’yi karşı karşıya getiren karşılaşmada tarihi anlar yaşandı.

Normal şartlar altında her yılın sezon başında oynanması beklenen ancak Suudi Arabistan’da oynanması için Aralık ayına ertelenen ve yaşanan skandallardan dolayı Nisan ayına ertelenen Süper Kupa finali bu akşam Şanlıurfa’da oynandı. Fenerbahçe’nin U-19 takımıyla sahaya çıktığı karşılaşmada Icardi Galatasaray golü atarken, Fenerbahçeli oyuncular golün santrasını yapmayarak saha kenarına geldi. Fenerbahçeli oyuncuların 2. dakikada saha kenarına gelmesinin ardından Galatasaraylı futbolcular ise taraftarıyla kutlama yaptı.

BÜYÜKKEŞİ GÜLÜMSEDİ

Oyuncuların saha kenarına geldiği anlarda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin gülümsemesi dikkatlerden kaçmazken, maç tatil edildi. Maç hakkındaki nihai kararı federasyon ilerleyen günlerde verecek.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Senin burnun ne güzeldir aynı feto ya benziyorsun siz şebekesiniz bu süper kupa ertelemere normal değil biliyordular biz avrupada bu derecelere geleceğimizi o yüzden nisan aynına kadar çektininiz bu maçta A takımımız çıkarsaydı bir kaç oyuncumuzu sakatlayacaktınız olimpiyakos maçında eksik kadrola çıkacaktık ve yarı finale gidemeyecektik bunlar hepsi plan program yapmıştınız türkiye puanı yalandan diyorsunuz eğer türkiyeyi düşünseydiniz maçlar bittikten sonra yapılsaydı bitseyi başında yapılmadı sonunda yapılırdı bu maç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi