Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitliler festivalde buluşuyor!

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali, 25-26-27 Ağustos tarihlerinde İzmit Kent Meydanı’nda yapılacak

İzmit Belediyesi tarafından hayata

Üç gün boyunca birçok etkinlikle dolu olan programa birbirinden ünlü isimler katılacak. Bu isimlerden bir tanesi de İzmitli Sanatçı Serkan Keskin olacak. 

FESTİVAL ÖZEL ÖDÜLÜ

Bugüne kadar birçok projede bulunan Keskin, kişiliği ile Pişmaniye Festivaline renk katacak. Oyunculuğu yanında, yönetmen ve müzisyen kişiliğiyle de çok yönlü sanatçı olan Serkan Keskin, 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali Özel Ödülü’nü alacak.

İzmit Belediyesi tarafından 25-26-27 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivaline İzmitli Film Yapımcısı Orkun Ünlü gelecek.

İzmit Belediyesinin, kentin yerel lezzetlerinden olan pişmaniyeyi ulusal ve uluslararası alanda daha fazla tanıtmak için düzenleyeceği 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali İzmit Kent Meydanında gerçekleşecek. Festival boyunca birbirinden farklı yarışmalar, konserler, bando grup performansları, dans gösterileri ve söyleşilerle İzmitliler keyifli anlar yaşayacak. İzmitli Film Yapımcısı Orkun Ünlü, 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, 

Müzik ve Dans Festivaline katılacak. Festival boyunca birçok ünlü isim İzmit’te bulunacak.

RAGIP SAVAŞ

İzmitli ünlü tiyatrocu, dizi ve sinema oyuncusu Ragıp Savaş, 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali’ne geliyor

İzmit’te gelenekselleşen pişmaniye festivali İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle uluslararası bir boyut kazanıyor. Pişmaniyenin tanıtılması ve yerel kalkınma amacıyla bu yıl 12’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası İzmit Pişmaniye, Dans ve Müzik Festivali 25-26-27 Ağustos tarihlerin İzmit Kent Meydanı’nda düzenlenecek. Festivali birçok ünlü isim katılım sağlayacak. 

VEFA ÖDÜLÜ

Aslen İzmitli olan; tiyatrocu, dizi ve sinema oyuncusu Ragıp Savaş, 12. olan Uluslararası İzmit Pişmaniye, Dans ve Müzik Festivali’ne katılacak. Savaş, Altın Pişmaniye Ödülleri’nde Vefa Ödülünü alacak.

MUSTAFA SARIGÜL

Mustafa Sarıgül Pişmaniye Festivali için İzmit’e geliyor

YILIN EN İYİ SOSYAL MEDYA KULLANAN SİYASETÇİSİ

Bu isimlerden bir tanesi de genel seçimlerde CHP’den Erzincan Milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül olacak. Sarıgül, Altın Pişmaniye Ödülleri’nde Yılın En İyi Sosyal Medya Kullanan Siyasetçisi ödülü alacak. 

SEHRAP SOSYAL

Sahrap Soysal, 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik 

ve Dans Festivali için İzmit’e geliyor

İzmit Belediyesinin kentin lezzetlerinden olan pişmaniyenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması amacıyla düzenleyeceği 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivaline Türkiye’nin ünlü yemek uzmanı Sahrap Soysal katılacak