Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Şöğüt mazbatasını aldı! “Konuşulanlar konuşuldu”

Yüksek Seçim Kurulu’nun CHP’nin Körfez itirazı ile ilgil nihai kararını vermesi sonrası Körfez Belediye Başkanlığı netleşen Şener Söğüt mazbatasını aldı

Yüksek Seçim Kurulu’nun CHP’nin

Kocaeli’de, resmi olmayan sonuçlara göre 1395 oy farkla belediye başkanlığını AK Parti’nin kazandığı Körfez ilçesinde CHP, sandıkların tamamına itiraz ederek oyların yeniden sayılmasını istedi. İlçe ve İl Seçim Kurulu CHP’nin itirazını reddederken CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, kararı Yüksek Seçim Kurulu’na taşımıştı. Körfez Belediyesi seçim sonuçları ile ilgili YSK nihai kararını verdi ve CHP’nin itirazını reddetti. YSK’nın kararı ile birlikte AK Partili Şener Söğüt’e mazbatanın yolu açıldı.

“KONUŞULANLAR KONUŞULDU”

Bugün ilçe seçim kurulunun bulunduğu Körfez Ticaret Odası’na giden Şener Söğüt mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sebahattin Kocagöbek’ten aldı. Mazbata alması ardından konuşan Söğüt, “Biraz önce mazbata törenimizi gerçekleştirdik. 31 Mart sorunlarında sandıktan çıkan irade ile tamamlanmış oldu. Öncelikle bizlere teveccüh göstererek seçen körfez halkına teşekkür ediyoruz. İlk defa seçilmek önemli ama daha önemlisi yaptığınız hizmetlerin halk tarafından görüşerek tekrar seçilmek. Seçim kampanyasında bizlere destek olan Cumhur İttifakı teşkilatlarına teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar konuşulanlar konuşuldu, söylenenler söylendi. Artık mazbata alındı, hizmetlerimizle eserlerimizle konuşma vakti geldi. İtirazlar olmuştur partilerin en doğal hakkıdır. Bunları da anlayışla karşılıyoruz. Artık yeni bir sayfa açma, kucaklaşma vaktidir” ifadelerinde bulundu.