Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te 3 milyon 450 bin TL’ye Ford Mustang…

Kocaeli’de 2015 model kırmızı Ford Mustang icradan satılığa çıkıyor. Muhammen bedel ise sadece 3 milyon 450 bin TL…

Kocaeli’de 2015 model kırmızı

Sıfır otomobil ve ikinci el otomobil fiyatlarının rekora koştuğu ve al-satcıların oto pazarlarında fink attığı şu günlerde, Basın İlan Kurumu’nun resmi sitesi olan ilan.gov.tr, vatandaşların ilgisini çekiyor. Uygun fiyata otomobil sahibi olmak isteyenler ilan.gov.tr’de yer alan otomobil ilanlarını araştırıyor.

BÜYÜK FIRSAT

Pandemi, ekonomik kriz ve yüksek enflasyon derken bozulan ekonomik düzen ve değişen gelir – gider dengesi vatandaşın elinde ve avucunda ne varsa almaya devam ediyor. Acil nakde sıkışan ve borçlarını zamanında ödeyemeyen vatandaşların otomobilleri icradan satışa çıkıyor. Kimileri için üzücü olan bir durum kimileri için büyük bir fırsat olabiliyor.

2015 MODEL KIRMIZI MUSTANG

Kocaeli İcra Dairesi’nde bugün yayımlanan bir ilan yine dikkat çekti. İlanda yer alan bilgilere göre İzmit’te bulunan 2015 model kırmızı Ford Mustang marka otomobil icradan satışa çıkartılacak. Söz konusu araç için belirlenen muhammen bedel ise 3 milyon 450 bin lira. Söz konusu aracın satışı 17 Ağustos saat 14.14’de Kartepe Yediemin Otopark’ında gerçekleştirilecek.