Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kayıp çocuk bulundu, katil cezaevinde! Müge Anlı’da sevinç gözyaşları!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, kayıp dosyaları ve cinayetlerle ilgili yeni gelişmelerle izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Programda da izleyicileri heyecanlandıran ve duygulandıran birçok olay yaşanıyor. İşte bu hafta Müge Anlı’da gündemdekiler.

Müge Anlı ile Tatlı

Türkiye’nin dört bir yanından yankılanan, Müge Anlı’nın sunduğu sabah programı, faili meçhul cinayetler ve kayıpların aydınlatılmasında önemli bir rol oynuyor.

Hafta içi her gün canlı yayınlanan bu program, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Anlı ve ekibi, kayıp dosyaları ve cinayet vakalarını çözerek, pek çok ailenin yüzünü güldürüyor.

İZLEYİCİNİN DİKKATİ SAYESİNDE…

Geçtiğimiz bölümlerde, 4 yaşındaki otizmli Özgür Erdoğmuş’un kayboluşu ve ardından bulunuşu, tüm Türkiye’yi sevince boğdu. İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa’dan kaybolan küçük Özgür, bir izleyicinin dikkatli ihbarı sayesinde bulundu ve babasına kavuştu. Çocuğun teşhis ettiği şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir diğer yürek burkan olayda ise, Müge Anlı’nın programında günlerce aranan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın cansız bedeni bir çocuk giyim mağazasının derin dondurucusunda bulundu. Fail Mehmet Aksu, çocuğa eziyet etmek ve kasten öldürmek suçlarından toplamda 27 sene hapis cezası aldı. Aksu’nun sevgilisi ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

ELİF NUR İÇİN ADALET YERİNİ BULDU

JPEGmini

6 yaşındaki Elif Nur Tiftik’in trajik ölümü ise, adalet arayışının ne kadar zorlu olabileceğini gözler önüne serdi. Açlık ve eziyet sonucu hayatını kaybeden Elif Nur’un halası, iki kardeşe eziyet suçundan ve Elif Nur’u kasten öldürmekten toplam 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Babaanne ise Elif Nur ve kardeşlerine yapılan eziyetten 10 yıl, Elif Nur’u kasten öldürmekten ise 19 yıl hapis cezası aldı.

Programın bir diğer dikkat çeken konusu ise, Serpil Eken’in Kenan Sakın ile yaşadığı mali kriz oldu. Sakın, canlı yayında yaptığı açıklamada, Eken’e olan borcunun olmadığını ve alınan paraların tamamını geri ödediğini iddia etti.

Son olarak, 21 yaşındaki Nazire Yıldız ve 27 yaşındaki Cansu Gezer’in kayboluşları, izleyicilerin ve yetkililerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Nazire, İstanbul’dan; Cansu ise Antalya Kepez’den kayboldu. Her iki kadının da bulunması için yapılan aramalar sürüyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor