Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir’in ilk gündem maddesi! Gazze kardeş şehir oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyüakın, ilk belediye meclis toplantısında Gazze’nin kardeş şehir olması teklifini gündeme getireceklerini ifade ett

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi’nin düzenlediği ve geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması’nın 38’incisi bu yıl bayramın ilk günü yapıldı. Kocaeli Kongre Merkezinde yapılan bayramlaşma töreni Kocaeli protokolü ile kentin dinamikleri ve siyasileri bir araya getirdi.

“GAZZE KARDEŞ ŞEHİR OLUYOR”

Bayramlaşma töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, buruk bir bayram kutladıklarını ifade ederek Gazze’deki katliama değindi. Büyükakın önümüzdeki günlerde toplanacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilk meclis toplantısında Gazze’nin kardeş şehir olması teklifini gündeme getireceklerini ifade etti.

“YÜREĞİMİZ ORADA”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuşmasında, “Tüm sevdiklerimizn huzur içerisinde sağlıklı huzurlu bayramlar görmenizi yürekten temenni ediyorum. Bu bayram başta Gazze’de Filistin’de olmak üzere buruk bir sevinçle kutlanıyor. Yüreğimiz orada. Maalesef sevinemiyoruz. Oradaki zalimlerin soykırıma dönen olayların bir an önce son bulması için dünyanıntüm yetkili kurullarının aklını başına alması için tüm yüreğimizle Allah’a yalvarıyoruz. Elimizden geleni yapmak üzere ant içiyoruz.

‘GAZZE’YE GİTTMEK BOYNUMUZUN BORCU OLSUN’

Büyükşehir Meclis’i toplanır toplanmaz Gazze ile kardeş şehir olmak için girişimi başlatacağız. Barış sağlanır sağlanmaz orada elimizin uzanacağı şeyler yapmak ve Gazze’ye gitmek boynumuzun borcu olsun” ifadelerini kullandı