Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emeklilere bir müjde daha! Müthiş destek duyuruldu: 25.000 TL nakit para yolda!

Milyonlarca emekliyi sevindiren haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. Emeklilerin artan geçim zorluklarını hafifletmek için yeni adımlar atılıyor. Bu adımlardan biri de emeklilere 25.000 TL’ye varan nakit para desteği olacak.

Milyonlarca emekliyi sevindiren haber

Türkiye’deki emekliler için sevindirici haberler var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı son açıklamaya göre, emekliler bayram sonrasında ciddi bir mali destekle rahat bir nefes alacaklar.

Hükümet, emeklilerin artan mali yüklerini hafifletmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor ve bu kapsamda emeklilere yönelik promosyon ve kredi paketlerinde önemli iyileştirmeler yapıldı.

PROMOSYON VE KREDİ PAKETLERİNDE ARTIŞ

Kamu bankaları, emeklilere verilen promosyon tutarlarında ciddi bir artışa gitti. Daha önce 5 bin TL olarak ödenen promosyon miktarı, rekor bir artışla 12 bin TL’ye yükseltildi. Ayrıca, emekli maaşını kamu bankalarından alan emeklilere, 25 bin TL’ye kadar nakit para desteği sağlanacak. Bu destek, 36 ay vadeli bir kredi paketi olarak sunulacak.

Halkbank, emekli müşterileri için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyasına daha imza attı. Banka, maaşını bankadan alan ya da maaşını bankaya taşımayı taahhüt eden emekli müşterilere tüm nakit ihtiyaçları için önemli fırsatlarla bireysel kredi verileceğini ifade etti. Banka bu açıklaması ile emekli aylığını Halkbank üzerinden alan emeklilere özel bir kredi paketi sunacağını duyurdu.

100 BİN TL’YE KADAR KREDİ

Ziraat Bankası ve Vakıfbank da emekli maaş müşterileri için masrafsız taksitli nakit avans ve ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenledi. Ziraat Bankası, SGK emekli maaş ödemelerini banka aracılığı ile alan müşterilere 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesi imkanı sunarken, Vakıfbank emekli maaşı müşterilerine her ay sıfır faizli 20 bin liraya kadar taksitli nakit avans çekme imkanı ve 100 bin liraya kadar limitli ihtiyaç kredisi çekme fırsatı sunuyor.

Bu yeni düzenlemelerle, emeklilerin finansal yükleri hafifleyecek ve yaşam kaliteleri artacak. Hükümetin bu adımları, emeklilerin ekonomik refahını artırmaya yönelik önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Emekliler, bayram sonrasında bu yeni finansal desteklerle daha rahat bir döneme girecekler.