Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metin Akpınar Kızı Duygu Nebioğlu Ortalığı Karıştırdı! “Ablamın Babası Gazeteci” Deyince Büyük İfşa Patladı! Meğer Uğur Dündar..

Ünlü oyuncu Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu flaş açıklama ardından sosyal medya ayağa kalktı. Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan Duygu Nebioğlu, “Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci” deyince ortalık karıştı. İşte Duygu Nebioğlu açıklaması..

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'a

Magazin dünyasını ayağa kaldıran Duygu Nebioğlu flaş açıklama geldi. Ünlü oyuncu Metin Akpınar’a babalık davası açışıyla kamuoyunca tanınmaya başlayan Duygu Nebioğlu babalık açıklaması gündemi karıştırdı. Metin Akpınar’la olan baba kız ilişkisine dair detayları açıklayan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” deyince olanlar oldu. Sosyal medyayı karıştıran Duygu Nebioğlu sözlerinin ardından o gazetecinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Gerçek ortaya çıktı. Meğer..

METİN AKPINAR KIZI DUYGU NEBİOĞLU

Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu, “Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci” sözleri ardından ortalık ayağa kalktı. Sosyal medyada ünlü gazetecinin kim olduğu yönünde araştırmalar başladı. Tüm Türkiye bu olayı konuşurken şok gelişme geldi. Duygu Nebioğlu’nun bahsettiği ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğu yönündeki iddialar yalanlandı. Uğur Dündar ile Metin Akpınar’ın çok yakın arkadaş oldukları için geçmişte aynı kadınla yasak ilişki yaşadıklarına dair iddialar geldi. Uğur Dündar gerçeği ortaya çıkardı.

UĞUR DÜNDAR DNA FLAŞ AÇIKLAMA

Tüm Türkiye’nin sevdiği oyunculardan Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun, “Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim” açıklamasına Uğur Dündar’dan jet yanıt geldi. X hesabından açıklama yapan gazeteci Uğur Dündar, “Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır… Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.