Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metin Akpınar Kızı Duygu Nebioğlu Annesi Kim? Duygu Nebioğlu Annesi Suphiye Orancı Kimdir, Kaç Yaşında? Metin Akpınar Suphiye Orancı

Metin Akpınar’a babalık davası açmasıyla tanınan Duygu Nebioğlu annesi kim merak konusu oldu. Sosyal medyayı ayağa kaldıran “Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci” açıklaması ardından Duygu Nebioğlu annesi merak edildi. İşte Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı..

Metin Akpınar’a babalık davası

Duygu Nebioğlu annesi kim merak eden vatandaşlar araştırmaları hızlandırdı. Son dönemde ünlü oyuncu Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla gündem olan Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü. Sosyal medyayı karıştıran, “Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci” açıklamasıyla odak noktası olan Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı araştırılmaya başladı. Peki, Suphiye Orancı kimdir? İşte merak edilenler..

DUYGU NEBİOĞLU ANNESİ SUPHİYE ORANCI KİMDİR?

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu yeni açıklamasıyla büyük ses getirdi. “Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci” diyerek magazin dünyasını ayağa kaldıran Duygu Nebioğlu açıklaması ardından ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Sessizliğini bozan Uğur Dündar, “Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır” yanıtını verdi. Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı’nın 35 yıldır hiç görüşmedikleri ortaya çıktı. Metin Akpınar ile Suphiye Orancı’nın İstanbul Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okurken tanıştığı biliniyor.